Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: A avea in spate forta PSD e un factor major

B1 B1,
Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: A avea in spate forta PSD e un factor major

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara ca poate candida din partea ALDE la alegerile prezidentiale din 2019, dar a precizat ca a avea in spate forta PSD este factor major si hotarator. Eu pot sa. continuă pe B1

Tariceanu, despre candidatura la prezidentiale: A avea n spate forta PSD e un factor major / ALDE ar putea obtine 15% la europarlamentare; dupa acestea decid daca voi candida la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni la TVR1, ca ar putea candida din partea ALDE la alegerile prezidentiale, deoarece scorul sau e deasupra celui al partidului, insa a avea in spate forta PSD este factor major si hotarator. Tariceanu crede ca partidul pe care il conduce are sanse sa obtina un scor de 15% la alegerile europarlamentare de anul viitor, mentionand ca dupa acestea va decide daca va candida pentru functia de presedinte al Romaniei.

Anunt important facut de Tariceanu despre candidatura la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni la un post TV, ca ar putea candida din partea ALDE la alegerile prezidentiale, deoarece scorul sau e deasupra celui al partidului. Eu.

Tariceanu, despre Fondul Suveran: Am gasit alaturi de PSD terenul de consens in proportie de 95%

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca ALDE si PSD au convenit, in proportie de 95%, asupra formei proiectului Fondului Suveran de Investitii. Am avut vineri seara o discutie cu.

Tariceanu, despre o eventuala remaniere a ministrului Tudorel Toader: Eu nu ma pot opune

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca Tudorel Toader s-a remarcat foarte mult ca ministru al justitiei, insa in cazul in care PSD il va remania, el nu se poate opune. Tudorel.

Tariceanu, despre valiza cu documentele TeleormanLeaks: E o operatiune de preluare a puterii

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, vine cu teoria conspiratiei in mega-scandalul legat de valiza cu documente despre Tel Drum. Tariceanu a sustinut luni seara, la postul public de.

Tariceanu, despre valiza privind Teldrum: Are parfum de genul barfe, smenuri si altele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a afirmat luni ca i se pare usor hilarapovestea cu valiza din Teleorman, o poveste cu parfum de genul barfe, smenuri. Am.

Tariceanu, despre valiza privind Teldrum: Are parfum de genul barfe, smenuri si altele

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca i se pare usor hilara povestea cu valiza, fiind de genul barfe si smenuri. Mai mult, acesta a declarat, ironic, faptul ca Rise Project are in fiecare judet cate un reprezentant pregatit sa preia valiza.

Tariceanu, despre valiza primita de RISE Project: E usor hilara povestea asta, cu parfum de genul barfe, smenuri si altele

Calin Popescu Tariceanu nu s-a aratat deloc impresionat de dezvaluirile facute pana acum de RISE Project in cazul Teleormanleaks, ba chiar a ironizat declaratiile jurnalistilor despre modul in care au ajuns.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )