Libnet.ro
UNICEF

17:00

Traian Basescu, previziuni despre urmatorul presedinte al Romaniei: Liviu Dragnea nu are nicio sansa

B1 B1,
Traian Basescu, previziuni despre urmatorul presedinte al Romaniei: Liviu Dragnea nu are nicio sansa

Fostul presedinte al Romaniei,Traian Basescu crede ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiala nu va avea nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis. Daca nu se intampla niciun cataclism,. continuă pe B1

Traian Basescu, declaratii despre intalnirea sefei DNA cu ministrul francez de Externe: A fost penibil

Traian Basescu e de parere ca presedintele Klaus Iohannis nu o va revoca din functia de procuror general al DNA pe Laura Codruta Kovesi. N-o schimba, pentru ca imaginea e cea din raportul GRECO.

Elena Udrea arunca BOMBA: Am discutat cu Traian Basescu. Am vorbit despre... (VIDEO)

Elena Udrea a declarat pentru Stirile B1 TV ca de cand se afla in Costa Rica a mai discutat cu fostul presedinte Traian Basescu, dar nu in mod frecvent. De pe alta parte, Udrea adclarat ca nu.

Pensia pe care o primeste Traian Basescu de la stat. Ce suma incaseaza fostul presedinte al Romaniei

Traian Basescu a primit de la Ministerul Muncii o pensie de 37. 956 lei. Basescu mai are o indemnizatie de fost presedinte al Romaniei in valoare de 139. 200 lei, iar de la Senat a obtinut 2. 767 lei, suma care are.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce Elena Udrea a anuntat ca a cerut azil politic in Costa Rica

Traian Basescu a comentat cererea de azil politic a Elenei Udrea in Costa Rica. Fostul presedinte al Romaniei spune ca orice persoana care se simte amenintata sau haituita are dreptul sa se apere prin.

Traian Basescu, despre situatia Elenei Udrea: Un om care simte ca e haituit are dreptul sa se apere prin toate mijloacele (VIDEO)

Fostul presedinte Traian basescu a vorbit vineri seara, intr-o interventie telefoncia in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, despre situatia Elenei Udrea, care a anuntat ca are statutul de.

Traian Basescu, DEZLANTUIT impotriva unui ministru: E un CLAUN profesionist!

Fostul presedinte Traian Basescu nu este tocmai incantat de componenta Guvernului Dancila. Senatorul PMP s-a referit, de data aceasta, la Ministrul Agriculturii, Petre Daea, despre care a spus ca este un.

Traian Basescu: FBI a asigurat o asistenta tehnica extrem de utila procurorilor, politistilor si ofiterilor SRI din Romania. Problema e ca experienta americana a fost pusa in aplicare de romani (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri seara, in cadrul unei interventii telefonice in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, despre intalnirea pe care a avut-o in anul 2006 cu directorul.

Traian Basescu: Nu voi candida pentru Parlamentul Republicii Moldova niciodata

Implicat activ in politica de la Chisinau, ex-presedintele Romaniei Traian Basescu afirma ca nu are intentia sa candideze vreodata la functia de deputat in Parlamentul Republicii Moldova, pentru ca nu ar mai fi interesat de o cariera politica.

Traian Basescu il ia peste picior pe Tariceanu: Rad de el!

Traian Basescu l-a luat peste picior pe Calin Popescu Tariceanu, care a laudat atitudinea Statelor Unite in Siria, desi acum cativa ani spunea ca romanii ar trebui sa-si retraga trupele din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )