Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Reactia lui Iohannis la raspunsul lui Dancila privind aria cercului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Reactia lui Iohannis la raspunsul lui Dancila privind aria cercului

Ambii candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, s-au laudat in campania electorala ca inainte de a se implica in politica au dat meditatii. Cu toate astea, fostul premier Viorica Dancila, care sustine ca a dat lectii de matematica, s-a incurcat cand a fost intrebata care este aria cercului. Cand a aflat raspunsul dat de contracandidatul sau, Klaus Iohannis a pufnit in ras. continuă pe Adevărul

Cum a evitat Klaus Iohannis intrebarea Care este aria cercului?

La o ora distanta de la evenimentul sustinut de Dancila, unul dintre ziaristii prezenti la dezbaterea organizata de Iohannis, marti seara la BCU, i-a mentionat in treacat care a fost incurcatura Vioricai Dancila, si i-a transmis ca daca vrea sa spuna el care este raspunsul corect la intrebarea de matematica, potrivit Mediafax.

De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea cu aria cercului, in viziunea lui Mircea Badea

Dezbaterea Vioricai Dancila a fost marcata de o lectie de matematica in urma careia am aflat care este aria cercului. Aceasta a ajuns si la presedintele Klaus Iohannis, care a oferit un suras in locul unui raspuns. De ce Dancila a raspuns mai bine decat Iohannis la intrebarea serii, in viziunea lui Mircea Badea? Mircea .

Ce a raspuns Klaus Iohannis la intrebarea cu aria cercului. Moment incordat, dupa ce Viorica Dancila s-a facut de ras

Seara de marti a fost una care le-a oferit alegatorilor romani o perspectiva mai buna asupra viitorului conducator al tarii. Dupa ce fiecare candidat la prezidentiale a organizat o dezbatere cu presa, a iesit la iveala si un moment mai putin placut, cand acestia au avut de raspuns la o intrebare de matematica. Ce a .

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Iohannis sau Dancila? Viorica Dancila, la DNA?

Viorica Dancila a declarat duminica seara, la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemata la DNA. in urmatoarea.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii organizate de Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca Viorica ar putea fi acceptat in Aula,.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii lui Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )