Libnet.ro
UNICEF

19:15

Se amana alegerile locale? Klaus Iohannis, anunt de ultima ora

Antena3 Antena3,
Se amana alegerile locale? Klaus Iohannis, anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu se pune problema, la acest moment, despre o amanare a alegerilor locale. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, anunt dupa numarul record de infectari. Care este cauza cresterii imbolnavirilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut, miercuri, declaratii dupa numarul record de infectari de coronavirus raportat.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va sustine miercuri o conferinta de presa de la ora18. 00 la Palatul Cotroceni. Seful Statului ar putea vorbi despre situatia pandemiei in contextul in care Romania a atins un nou record al numarului de persoane infectate cu COVID-19 in ultimele 24 de ore, dar si despre situatia scolilor dupa ce acestea s-au redeschis.

Anunt de ultima ora. Cand va fi gata si linia Gara de Nord Aeroportul Otopeni. E oficial

Un anunt de ultima ora informeaza ca linia ferata care va lega Gara de Nord de aeroportul Otopeni va fi data in folosinta incepand cu luna decembrie a acestui an. Anuntul a fost facut oficial. Cand va fi utilizabila linia ferata ce va lega Gara de Nord de aeroportul Henri Coanda Linia ferata ce va .

Klaus Iohannis i-a schimbat din functii. Decizia de ultima ora luata de presedinte

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat astazi decretele de rechemare a unor ambasadori romani din functiile detinute in diferite tari. Lista cuprinde nume importante de diplomati ce au detinut aceasta functie pana astazi. Klaus Iohannis i-a schimbat din functii Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind revocarea unor ambasadori romani. Printre diplomatii reamintiti in .

Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

In timpul conferintei de presa din data de 27 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat despre alegerile locale din 2020. Acesta ii indeamna pe romani sa se prezinte la urnele de vot si sa-i aleaga.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

In timpul conferintei de presa din data de 27 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat despre alegerile locale din 2020. Acesta ii indeamna pe romani sa se prezinte la urnele de vot si sa-i aleaga.

Schimb de replici pe B1 TV, cu alegerile locale la orizont. Lucian Romascanu: Klaus Iohannis, agent electoral al PNL Costel Alexe: Romanii s-au convins de realizarile marete ale PSD (VIDEO)

Cu mai putin de doua saptamani ramase pana la alegerile locale din 27 septembrie, lupta politica s-a mutat in studioul B1 TV, unde Costel Alexe de la PNL si Lucian Romascanu de la PSDau fost.

Klaus Iohannis: Facapel la diaspora sa se inscrie pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din decembrie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care permite doua zile de vot in strainatate la alegerile parlamentare din decembrie 2020. in acest context, seful statului a precizat ca face un apel la.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Diaspora va putea vota doua zile la alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea ce le permite romanilor din Diaspora sa voteze timp de doua zile la alegerile parlamentare din decembrie. Actul normativ clarifica si statutul votului in t.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Diaspora va putea vota timp de doua zile la alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea prin care romanii din strainatate vor putea vota timp de doua zile la alegerile parlamentare, adica sambata si duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )