Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu, despre anticipate: Avem Guvern, presedinte si Parlament. Unde este criza n Romnia?

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu, despre anticipate: Avem Guvern, presedinte si Parlament. Unde este criza n Romnia?

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca nu ar trebui sa se organizeze alegeri anticipate in Romania, deoarece exista un Guvern, un presedinte si un Parlament, astfel ca nu exista nicio criza pentru declansarea alegerilor anticipate, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Ciolacu: Avem un guvern, avem un presedinte ales, avem un Parlament, anul viitor urmeaza alegeri, care este logica anticipatelor?

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca alegerile anticipate se fac atunci cand este o criza, iar in prezent in Romania exista guvern, presedinte, Parlament. Anticipate se fac cand nu se poate crea o majoritate care sa dea un guvern. Unde este criza in Romania? Nu poti sa faci anticipate pentru ca, intr-un anumit moment, un anumit partid sta mai bine in anumite sondaje, considera el.

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

Ciolacu, despre situatia din PSD: Cred ca va fi un caz care se va preda la SNSPA, la studenti

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune, referitor la situatia din partid, ca va fi un caz care se va preda la SNSPA, la studenti. El afirma ca PSD a facut lucruri concrete pentru oameni.

Marcel Ciolacu, despre guvernantii PNL: Sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cei din PNL vor sa pastreze 90% dintre pensiile speciale, adaugand ca guvernantii PNL sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

Ciolacu, despre desfiintarea Sectiei speciale: Nu sunt de acord.Am vazut cu totii cum a functionat Romania fara ea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, si-a exprimat nemultumirea cu privire la desfiintarea Sectiei speciale pentru infractiunile in justitie, intrebandu-se cum va fi aceasta desfiintata, in conditiile in care traim intr-o tara democratica, exista niste reguli democratice.

Ciolacu, despre candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale: A fost o decizie proasta. Cateodata devii prizonierul santului pe care il sapi. Toti sapam

Presedintele interimar al PSD Marce Ciolacu spune ca a fost o greseala si o decizie proasta candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale. El a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca daca exista un candidat comun cu ALDE sansele erau altele, dar PSD nu a reusit sa treaca peste orgoliul de a avea candidat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )