Libnet.ro
UNICEF

07:30

SONDAJ. Cine ati prefera sa fie candidatul PSD la prezidentiale?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Cine ati prefera sa fie candidatul PSD la prezidentiale?

PSD nu are inca un candidat oficial la alegerile prezidentiale, dar nu lipsesc doritorii. Deocamdata, doi pesedisti si-au anuntat intentia de a concura la prima functie in stat. Primul a fost deputatul Li. continuă pe Antena3

Cine a vorbit, Teodorovici - ministrul de Finante sau Teodorovici - candidatul PSD la prezidentiale?

Eugen Teodorovici, actualul ministrul de Finante, a declarat in trecut ca nu exclude ca intr-o zi sa candideze la prezidentiale. Astazi, miercuri 12 iunie, in cadrul unui eveniment organizat de DC News, la care au participat, printre altii, premierul Viorica Dancila si cativa ministri care s-au laudat cu diferite lucruri pe care le-ar fi facut, a fost prezent si Eugen Teodorovici. Fata de discursurile pe care le are in general, acesta a fost diferit. Nu a fost discurs de ministru de Finante, el concentradu-se, de data aceasta, pe cum ar trebui sa se faca treaba in administratie si pe criticarea presedintelui, mentionand cum trebuie sa se comporte unul. Chiar a spus ca noul presedinte va avea o abordare constructiva.

Candidatul PSD la prezidentiale. Codrin Stefanescu: Nu-mi pun problema ca nu ar intra in turul doi!

Candidatul PSD la prezidentiale trebuie sa fie un om care-si doreste pozitia de presedinte, crede Codrin Stefanescu. Exista deja cinci nume posibile din care va alege un candidat la alegerile pentru Presedintie, iar omul de incredere al lui Liviu Dragnea este de parere ca oricare dintre ei va ajunge sigur in turul al doilea. Codrin [] .

Dezvaluire-soc! Serban Nicolae: Intentionez sa fiu candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Serban Nicolae a facut o declaratie cel putin surprinzatoare. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de Antena 3, liderul senatorilor PSD sustine ca va candida pentru functia de presedinte al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2921 seconds )