Libnet.ro
UNICEF

11:02

Iohannis a promulgat legea referitoare la prelungirea mandatelor alesilor locali pana la 1 noiembrie

Adevărul Adevărul,
Iohannis a promulgat legea referitoare la prelungirea mandatelor alesilor locali pana la 1 noiembrie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea referitoare la prelungirea mandatelor alesilor locali pana la 1 noiembrie. Data alegerilor va fi stabilita tot de Parlament. continuă pe Adevărul

Parlamentul a votat prelungirea mandatelor alesilor locali PSD a impus ca data alegerilor sa fie decisa de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat, luni, proiectul de lege care prevede prelungirea mandatelor alesilor locali pana la data de 1 noiembrie. Cu 204 voturi pentru, trei impotriva si 66 de abtineri proiectul a trecut de Parlament si merge la promulgare la presedintele Klaus Iohannis. Liberalii au incercat sa amendeze proiectul de lege insa, fara rezultat. Consens politic intre PSD-PNL pe proiectul de lege privind prelungirea mandatelor alesilor locali USR si Pro Romania fac opinie separata.

Azi se decide prelungirea mandatelor alesilor locali. Proiectul, care a trecut de Senat, se supune la pranz votului in Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind prelungirea mandatelor alesilor locali va fi dezbatut si votat luni, incepand cu ora 12,00, in plenul Camerei Deputatilor, scrie Agerpres. Decizia a fost luata vineri de Comitetul liderilor de grup ai Camerei Deputatilor, dupa ce proiectul a fost adoptat de Senat. Senatul a adoptat, vineri, in calitate de prima Camera sesizata, propunerea legislativa privind prelungirea mandatelor alesilor locali. Proiectul de lege, initiat de Marcel Ciolacu si Alfred Simonis PSD), Florin Roman PNL) si Calin Popescu-Tariceanu ALDE), prevede ca mandatele in curs ale primarilor, primarului general al municipiului Bucuresti, presedintilor de consilii judetene, consiliilor locale, Consiliului General al Municipiului Bucuresti si consiliilor judetene se prelungesc pana la data de 1 noiembrie 2020.

Camera Deputatilor dezbate prelungirea mandatelor alesilor locali

Camera Deputatilor dezbate, luni, proiectul de lege care prevede prelungirea mandatelor alesilor locali.

Legea care prelungeste mandatele alesilor locali, la vot final in Parlament. Cand vor avea loc alegerile locale

Proiectul de lege prin care mandatele alesilor locali sunt prelungite pana cel tarziu pe 1 noiembrie, iar data localelor e decisa de Parlament, este pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor.

Iohannis a promulgat legea! Pana cand sunt prelungite mandatele alesilor locali

Este oficial! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea referitoare la prelungirea mandatelor alesilor locali.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )