Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Una este discursul politic, alta posibilitatea de a realiza ceva

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Una este discursul politic, alta posibilitatea de a realiza ceva

Ludovic Orban a afirmat ca tema alegerilor anticipate este una care tine de discursul politic, fiind departe de o realizare efectiva. continuă pe Antena3

Lovitura pentru profesorii care au iesit la pensie. Ce a anuntat Ludovic Orban despre banii pe care ii vor incasa lunar

La preluarea guvernarii, noul Ministru al Finantelor, Florin Citu, anunta, in prima conferinta de presa de la preluarea mandatului, ca profesorii vor beneficia de mariri salariale incepand cu 1 ianuarie 2020,existand deja, data de guvernarea PSD, o OUG 1142018, in contextul in care Guvernul PNL a anuntat ca vrea sa abroge anumite parti din Ordonanta.

Ludovic Orban, despre amendamentul privind dublarea alocatiilor: PSD a stat trei ani la guvernare. N-au fost in stare sa faca absolut nimic decat sa faca praf bugetul

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca Partidul Social Democrat a stat trei ani la guvernare si putea sa majoreze alocatiile pentru copii in aceasta perioada.

Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Premierul Ludovic Orban a dat de inteles ca nu il va demite pe ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa ce a trecut motiunea simpla depusa de PSD impotriva acestuia.

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

Ludovic Orban: PNL sustine alegerile anticipate, problema este sa avem parteneri

Ludovic Orban: Asumarea responsabilitatii pe legi este net superioara emiterii ordonantelor de urgenta (VIDEO)

Din punct de vedere democratic, asumarea responsabilitatii pe legi este net superioara emiterii de ordonante de urgenta pentru ca exista posibilitatea controlului consitutional prealabil si pentru ca orice.

PNL inca vede alegerile anticipate drept varianta cea mai corecta. Orban: Problema este sa avem parteneri. Una este discursul politic, alta este posibilitatea de a realiza ceva efectiv (VIDEO)

PNL considera, in continuare, ca varianta cea mai corecta este demararea alegerilor anticipate, a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca daca si-ar da.

Predoiu despre alegerile din CSM: O epopee continua

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a comentat ca situatia de la CSM este o epopee continua. Comentariul a fost facut la inceputul sedintei de guvern cand a fost intrebat de premierul Orban despre alegerile din CSM.

Premierul Ludovic Orban: Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei Ce spune despre un candidat unic (VIDEO)

Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei, a declarat, luni seara, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca PNL va.

Ludovic Orban, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe Justitie si Economie: PSD a ramas prizonier baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban si-a asumat, joi, raspunderea in Parlament pe legea privind prorogarea pensionarii anticipate in Justitie si pe legea privind transportul intrajudetean, astfel incat transportul pentru naveta scolara sa poata fi din nou decontat de stat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )