Libnet.ro
UNICEF

10:45

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com. continuă pe Ziarul Bursa

Surse. PSD depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban impune alegeri in doua tururi pentru primari. UDMR, de partea PSD

PSD va depune motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban va schimba legea electorala prin ordonanta de urgenta sau angajarea raspunderii, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se teme ca mai multi primari PSD vor migra la PNL in cazul in care vor fi alegeri in doua tururi, pentru ca si-ar pierde mandatul, ca urmare a aliantelor intre partidele de dreapta din turul doi.

Ciolacu a afirmat ca PSD va depune motiune de cenzura daca PNL isi asuma raspunderea pe electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Politic .

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe legile electorale

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca liderii partidului urmeaza sa discute, in Biroul Politic, strategia la motiunea simpla depusa impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, dar s.

UDMR anunta ca va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

UDMR va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Anuntul a fost facut de liderul deputatilor Uniunii, Korodi Attila, care a precizat ca PNL a semnat un acord cu UDMR in care s-a angajat ca nu va da ordonanta si nu-si va asuma raspunderea pe modificarea legii electorale.

MARCEL CIOLACU: Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu afirma, im mesajul de Ziua Constitutiei, ca PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante si avertizeazaca nu va permite Guvernului sa se substituie Parlamentului iar PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura.

Marcel Ciolacu, despre guvernantii PNL: Sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cei din PNL vor sa pastreze 90% dintre pensiile speciale, adaugand ca guvernantii PNL sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Daca ar fi facut PSD acest lucru, toata presa ar fi scris ce nenorocire este

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat in termeni duri intalnirile frecventede la Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannissi premierul Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu a anuntat ca Congresul PSD va avea loc pana pe 29 februarie. Primarii de mari municipii, invitati la urmatorul CEx

Congresul PSD va avea loc pana la data de 29 februarie, urmand sa se decida daca acesta va fi unul extraordinar sau ordinar, a anuntat luni presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la finalul Biroului Permanent National al PSD.

Revine Mihai Tudose in PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat duminica, la Antena 3, referindu-se la fostii colegi de partid plecati la Pro Romania, ca este posibil ca Mihai Tudose, care a demisionat recent din Pro Romania, sa revina in PSD. Despre Sorin Grindeanu si Marian Neacsu a afirmat ca au fost exclusi abuziv, iar daca vor sa se intoarca in partid, sunt reprimiti.

Ciolacu: Vom sesiza Curtea Constitutionala daca Guvernul si asuma raspunderea pe legi similare cu proiecte aflate n dezbatere la Parlament

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, dupa reuniunea conducerii PSD, ca partidul va sesiza Curtea Constitutionala daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe legi similare cu proiecte aflate in dezbatere in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )