Libnet.ro
UNICEF

20:30

Miza alegerilor locale: scoateti elevii din saracie si promovati performanta pe bune

Adevărul Adevărul,
Miza alegerilor locale: scoateti elevii din saracie si promovati performanta pe bune

De la sud la nord, de la est la vest, aud doar despre spatii verzi, biciclete, o aparenta lupta impotriva coruptiei. Nu contest relevanta acestor tematici, dar ma astept ca macar in ultimele zile de campanie candidatii mai seriosi sa inceapa sa puncteze problema burselor scolare. Educatia este un subiect apetisant pe agenda electorala, merge la sigur. Dar cam atat. continuă pe Adevărul

Guvernul pregateste noi masuri privind organizarea alegerilor locale: Ce reguli trebuie sa respecte alegatorii in ziua votului (VIDEO)

Guvernul va aproba in sedinta de luni prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei in contextul epidemiei de coronavirus, precum si o serie de reguli privind desfasurarea alegerilor locale, programate pe.

Klaus Iohannis exclude varianta amanarii alegerilor locale: Putem sa mergem sa ne exprimam votul daca respectam toate normele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, ca nu se pune problema amanarii alegerilor locale din 27 septembrie din cauza cazurilor noi de Covid-19. Seful statului da asigurari ca existi norme bine.

Elevii din Romania ar putea renunta la purtarea mastilor? Anuntul momentului facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit luni seara despre situatia scolilor la inceput de an, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a declarat ca urmeaza o perioada de monitorizare atenta a evolutiei epidemiologice, urmand ca ulterior sa traga niste concluzii si sa aduca schimbari, daca situatia o va cere. intrebat daca exista sansa ca elevii .

Cum isi bate Ministerul Educatiei joc de elevii din Romania. Ce a patit o eleva din Iasi

Situatie incredibila la doar cateva zile de la inceperea scolii! Ministerul Educatiei isi bate joc de copiii din Romania? Iata ce a patit o eleva din Iasi! Ce a patit o eleva din Iasi la doar cateva zile de la inceperea scolii Desi scoala a inceput doar de trei zile, iata ca apar primele probleme.

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Guvernul a decis: Starea de alerta se prelungeste cu 30 de zile. Ce reguli de protectie sanitara se vor aplica in ziua alegerilor locale (VIDEO)

Guvernul decide, in sedinta de luni, prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. De asemenea, Executivul adopta o serie de reguli privind desfasurarea procesului de votare la alegerile locale din 27.

Profesorii si elevii din Bucuresti, testati gratuit. Pot fi facute 5.000 de teste pe zi!

Coronavirus in Romania. Toate cadrele didactice din Bucuresti vor fi testate printr-un program initiat de Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )