Libnet.ro
UNICEF

07:00

PMP propune PNL si USR o alianta anti-PSD: Sa-l sanctionam pe Badalau

Antena3 Antena3,
PMP propune PNL si USR o alianta anti-PSD: Sa-l sanctionam pe Badalau

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat luni ca va propune liderilor PNL, USR si PLUS o prima alianta anti-PSD, in judetul Giurgiu, in vederea alegerilor locale, argumentand ca social-democratul Niculae B?. continuă pe Antena3

PMP propune PNL, USR si PLUS formarea unei aliante politice pentru indepartarea lui Niculae Badalau din orice functie publica. Tomac: Trebuie sa le reparam onoarea romanilor cinstiti din diaspora

PMP propune formarea unei aliante de centru-dreapta, in perspectiva alegerilor locale, la nivelul judetului Giurgiu, cu scopul de a invinge PSD in toate localitatile si la Consiliul Judetean, astfel.

Eugen Tomac (PMP), catre PNL si USR: Conditionam alegerile anticipate de aceste doua voturi

Eugen Tomac a reiterat, luni, faptul ca PMP va sustine alegerile anticipate, cu conditia ca USR si PNL sa sustina la randul lor alegerea primarilor in doua tururi si reducerea numarului de.

Orban, despre posibilitatea unor candidati comuni PNL-USR-PLUS la locale: Am convenit ca, punctual, unde e o disponibilitate de cooperare, noi vom accepta aceasta disponibilitate de cooperare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liberalii vor accepta, in situatii punctuale, disponibilitatea USR si PLUS de a coopera cu PNL la alegerile locale, acolo unde aceasta disponibilitate se va manifesta si din pa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )