Libnet.ro
UNICEF

08:15

Premierul Orban anunta propunerea pentru data alegerilor locale

Antena3 Antena3,
Premierul Orban anunta propunerea pentru data alegerilor locale

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul de lege prin care va fi stabilita data alegerilor locale, iar propunerea este ca aceastea sa aiba loc pe 27 septembrie, a anutat, sambata, premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul pentru organizarea alegerilor locale in 27 septembrie - Orban

Guvernul va adopta in urmatoarea sedinta proiectul de lege prin care va stabili data alegerilor locale, cea propusa de Executiv fiind 27 septembrie. Orban spune ca, daca transmiterea virusului se va mentine la nivelul actual, alegerile locale vor avea loc, insa spera ca rata de transmitere in comunitate sa scada pana in septembrie.

Autoritatea Electorala Permanenta propune 27 septembrie data alegerilor locale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, azi, ca a elaborat proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale, actul normativ fiind necesar sa intre in vigoare cel tarziu la data de 29 iulie.

Orban: Vom propune ca data a alegerilor 27 septembrie

Premierul Ludovic Orban anunta ca saptamana viitoare Guvernul va adopta proiectul de lege prin care va stabili data alegerilor locale, cea propusa de Executiv fiind 27 septembrie. Orban spune ca, daca transmiterea virusului se va mentine la actualul nivel, alegerile locale vor avea loc.

Orban anunta un miliard de euro, bani europeni, pentru proiecte de distributie de gaze in Romania

Premierul Ludovic Orban anunta ca autoritatile intentioneaza sa investeasca un miliard de euro din fonduri europene in extinderea retelei de alimentare cu gaze naturale, obiectivul fiind acela de a dubla numarul gospodariilor conectate la aceasta retea.

Premierul Ludovic Orban anunta modificari cu privire la functionarea Curtii Constitutionale: Au existat multe decizii in ultima vreme care au creat impresia despre CCR ca este o filiala a PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca dupa alegerile din acest an se vor face modificari cu privire la functionarea Curtii Constitutionale. Asta pentru ca, spune prim-ministrul, in ultima perioada au ex.

CORONAVIRUS |Ungaria, gata sa introduca noi restrictii in cazul unui nou val al pandemiei. Viktor Orban anunta ca nu va ezita sa impuna noi masuri economice

Ungaria se pregateste sa reintroduca restrictiile in cazul aparitiei unul al doilea val al pandemiei de coronavirus. Premierul Viktor Orban a anuntat ca va impune noi masuri legale si economice daca o.

Tariceanu, raspuns pentru premierul Orban: Explicatiile lui m-au facut sa rad. Merg intr-o logica natanga

Calin Popescu Tariceanu vine cu declaratii dure la adresa lui Ludovic Orban, in ceea ce priveste prelungirea starii de alerta. Lideurl ALDE spune Premierul sfideaza Parlamentul, iar explicatiile lui merg intr-o logica natanga.

Ludovic Orban, anunt important pentru romani: Vom creste pensiile cu cat de mult e posibil!

Premierul Ludovic Orban vine cu un anunt important pentru romani. Seful Executivului sustine ca pensiile vor creste, dar majorarea va fi facuta cu cat va fi posibil.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )