Libnet.ro
UNICEF

15:15

Regulile de siguranta ale participantilor la ziua alegerilor locale 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Regulile de siguranta ale participantilor la ziua alegerilor locale 2020

Alegerile locale de duminica reprezinta primul scrutin organizat in Romania de la declansarea epidemiei de COVID-19, astfel ca pentru a vota trebuie respectate mai multe masuri de protectie sanitara, cele mai importante fiind pastrarea distantei de cel putin un metru fata de alte persoane, purtarea mastii de protectie, dezinfectarea mainilor. in plus, de aceasta data alegatorii vor fi cei care manevreaza actul de identitate, buletinele de vot si isi lipsesc autocolantul cu mentiunea Votat pe cartea de identitate, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Regulile de siguranta ale votantilor la alegerile locale de duminica

Alegerile locale de duminica reprezinta primul scrutin organizat in Romania de la declansarea epidemiei de COVID-19, astfel ca pentru a vota trebuie respectate mai multe masuri de protectie sanitara, cele mai importante fiind pastrarea distantei de cel putin un metru fata de alte persoane, purtarea mastii de protectie, dezinfectarea mainilor. in plus, de aceasta data alegatorii vor fi cei care manevreaza actul de identitate, buletinele de vot si isi lipsesc autocolantul cu mentiunea Votat pe cartea de identitate, scrie News.

Prognoza meteo in ziua alegerilor locale 2020. Cum va fi vremea duminica, 27 septembrie

Duminica, 27 septembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, in jumatatea estica a tarii, dar mai ales in sud-est, dar si usor mai coborate.

Ultimele calcule ale PSD inaintea alegerilor locale de duminica. Cum sta Firea in sondajele partidului

Cu doar cateva zile inainte de alegeri, social-democratii sunt optimisti. Surse din conducerea partidului sustin ca, potrivit ultimelor sondaje interne, PSD ar putea castiga mai mult decat a estimat pana acum. De altfel, in contextul epidemiei de coronavirus, PSD se asteapta la o prezenta redusa la vot, sub 40%, situatie care l-ar avantaja la rezultatul final al scrutinului.

Demisii in masa ale sefilor de sectii de votare. Reactia presedintelui AEP

Fenomen ingrijorator, cu putin timp inainte de ziua alegerilor locale. Sute de presedinti de sectii de votare, din fiecare judet, se retrag din aceste functii. Astfel de decizii au fost luate in ultimele zile la Arad, Botosani, Bistrita Nasaud.

Antena3.ro va prezinta harta interactiva a alegerilor locale din 2020

Proiect urias demarat de site-ul antena3. ro pentru ziua alegerilor locale. O harta interactiva va arata la ora 21:00 care sunt rezultatele scrutinului in toate localitatile din tara. Pana atunci, puteti consulta pe antena3. ro, la sectiunea alegeri locale, cine sunt candidatii atat la primarii si consilii locale, cat si la consiliile judetene. Statistica arata date interesante, despre care ne vorbeste colegul nostru, Marius Ionita.

Alerta meteo de vreme severa! Cod portocaliu si galben de furtuni in toata tara. Prognoza in ziua alegerilor locale 2020 (FOTO)

Vreme extrem de capricioasa in acest weekend. in intervalul 25 27 septembrie, adica si in ziua alegerilor locale, va ploua in aproape toata tara. Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

Motivul pentru care Inspectoratul pentru Imigrari isi prelungeste programul cu publicul in ziua alegerilor

Inspectoratul General pentru Imigrari prelungeste programul de lucru cu publicul, in preziua si ziua alegerilor, venind in sprijinul cetatenilor Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de inregistrare a rezidentei in vederea participarii la vot, pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, informeaza miercuri IGI.

Monica Pop rupe tacerea inaintea alegerilor locale: Primesc mesaje ca sunt pozitivi, ca sa nu mearga la vot

Peste doua zile vom decide soarta localitatilor in care vom trai pentru urmatorii 4 ani. Este un moment important, indeosebi pentru ca anul acesta este diferit de tot ce stiam. Reguli stricte, distantare, dar si scenarii neasteptate. Unul dintre ele este prezentat de doctorul Monica Pop. Atac cibernetic la un centru medical. Dr. Monica Pop, .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )