Libnet.ro
UNICEF

06:30

TARICEANU: Cea mai buna masura ar fi fost amanarea inceperii scolii dupa alegeri, chiar amanarea alegerilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU: Cea mai buna masura ar fi fost amanarea inceperii scolii dupa alegeri, chiar amanarea alegerilor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca inceperea anului scolar ar fi trebuit amanata pana dupa alegerile locale, si chiar acestea sa fie amanate, el criticand felul in care a fost organizata inceperea cursurilor, fara asigurarea materialelor de protectie sau a tabletelor pentru copii si dascali, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

VIRGIL POPESCU: Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a facut miercuri o vizita la centrala hidroelectrica Dimitrie Leonida Stejaru), ocazie cu care a declarat ca, in opinia sa, Hidroelectrica este cea mai buna companie romaneasca, cea mai buna companie a statului roman.

Cea mai buna mamaliga cu branza si smantana. Care e secretul acestei retete

Exista vreun fel de mancare mai romanesc decat mamaliga? Cu toate ca nu suntem singura tara din lume ce o prepara, trebuie sa recunoastem ca este produsul ce ne face mereu sa ne simtim ca acasa, oriunde am fi. Urmand instructiunile din reteta prezentata mai jos, vei putea savura cea mai gustoasa mamaliga cu branza .

Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste. Este adevarat, chiar ea a facut anuntul

Puterea Dragostei, show-ul difuzat de Kanal D, a avut in doua sezoane adevarate frumuseti, cand vine vorba de concurente. Printre acestea s-a numarat si Marinela Mavrodin. Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste Marinela Mavrodin, recunoscuta ca una din cele mai apreciate concurente, a aflat de curand ca va deveni mamica.

Cea mai buna planta pe care trebuie s-o ai in casa. Este perfecta pentru respiratie

Este frumoasa, usor de ingrijit si o gura de aer curat pentru sanatate. Aceasta este planta pe care toata lumea ar trebui sa o aiba in casa. Planta ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din casa. Este recunoscuta pentru capacitatea de a curata aerul din incapere Cunoscuta sub denumirile de voalul miresei, planta paianjen, crinul .

Alina Serban, cea mai buna actrita a Germaniei, cu pelicula Gipsy Queen

Alina Serban a primit distinctia in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Uniunii Actorilor din.

Calin Popescu Tariceanu a primit cea mai neasteptata oferta. Partidul care l-a vrut pe liste

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti, dupa sedinta Comitetului Public al PSD, ca sefii grupului sau politic au hotarat sa nu faca aliante cu alte formatiuni politice la alegerile parlamentare, o premiera pentru social-democrati. El a mentionat insa ca, dupa locale, vor fi negociate aliante cu Pro Romania in consiliile locale si judetene. Ciolacu .

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la inauguarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Seful statului a precizat ca aceasta este cea mai importanta realizare din domeniul infrastructurii de.

Cea mai periculoasa substanta toxica din lume. 15 grame pot omori miliarde de oameni

Desi un gram pare extrem de putin, este totusi foarte mult daca ne gandim ca aceasta cantitate poate ucide chiar milioane de oameni. Doar un singur gram din aceasta toxina poate sa omoare milioane de oameni, iar 14 grame intreaga omenire. Cea mai periculoasa substanta din lume. doar 15 grame pot omori intreaga omenire Cea .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )