Libnet.ro
UNICEF

12:31

TEODOR MELESCANU: Principala problema a fost ca, in loc de un scrutin, am avut doua

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOR MELESCANU: Principala problema a fost ca, in loc de un scrutin, am avut doua

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat luni ca principala problema legata de modul de desfasurare a alegerilor din 26 mai la sectiile din diaspora a fost ca, in loc de un singur scrutin, au fost doua, existand de fapt trei buletine de vot, ceea ce a grevat foarte mult timpul de vot. continuă pe Ziarul Bursa

Situatia de la cimitirul din Valea Uzului discutata de Teodor Melescanu cu ministrul de Externe al Ungariei

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a avut, joi, o convorbire telefonica cu omologul sau maghiar, Peter Szijjarto, in cadrul discutiilor fiind abordata situatia de la cimitirul militar.

Teodor Melescanu explica de ce nu au putut vota romanii din diaspora. Referendumul a triplat tipul in care a putut vota o persoana

Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a explicat modul in care a fost organizat votul romanilor din diaspora la cele mai recente alegeri europarlamentare.

TEODOR MELESCANU: imbunatatirea transparentei Consiliului de Securitate al ONU, necesara

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a participat, ieri, la o reuniune deschisa, prezidata de Kuwait, in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, pe tema metodelor de lucru ale acestuia.

Teodor Melescanu l-a informat pe ministrul ungar de Externe ca cimitirul din Valea Uzului va trece in administrarea MApN

Ministrul de Externe Teodor Melescanu i-a transmis luni omologului sau ungar, Peter Szijjarto, ca cimitirul din Valea Uzului va intra in administrarea Ministerului Apararii Nationale, la solicitarea.

Melescanu a identificat cauzele dezastrului la votul din Diaspora: Multe din intrebarile de la referendum erau destul de complicate, reprezentantii partidelor nu s-au prezentat in comisii (VIDEO)

Teodor Melescanu a insistat, luni, ca nu era treaba Ministerului de Externe sa organizeze alegerile europarlamentare in Diaspora, ci doar sa ofere sprijin logistic, ceea ce a si facut. Principala problema a fo.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )