Libnet.ro
UNICEF

22:00

Alianta USR-PLUS: Candidatul comun la Primaria Capitalei va fi ales intre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu

B1 B1,
Alianta USR-PLUS: Candidatul comun la Primaria Capitalei va fi ales intre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu

Alianta USR-PLUS va avea candidati comuni pentru toate primariile din tara, la alegerile locale de anul viitor. in Capitala, competitia este intre Vlad Voiculescu din partea PLUS si Nicusor Dan,. continuă pe B1

Alianta USR-PLUS: Candidatul comun la Primaria Capitalei va fi ales ntre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu Nicusor Dan, chemat din nou sa revina n USR

Alianta USR-PLUS va avea candidati comuni pentru toate primariile din tara, iar modul de desemnare si calendarul vor fi decise in cel mult doua saptamani, au anuntat luni reprezentantii Aliantei. Pentru Primaria Capitalei, competitia este intre Vlad Voiculescu din partea PLUS si Nicusor Dan, independent sustinut de USR Bucuresti, Nicusor Dan fiind chemat din nou sa se reinscrie in USR.

USR si-a ales oficial candidatul pentru Primaria Capitalei. Cine o va infrunta pe Gabriela Firea

Uniunea Salvati Romania USR) a decis astazi cu ce candidat va intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Se pare ca cel care o va infrunta pe Gabriela Firea este Nicusor Dan. Nicusor Dan a fost desemnat oficial candidatul USR pentru Primaria Capitalei Batalia pentru Primaria Capitalei din partea USR s-a dat intre Dragos Dragoteanu si .

Theodor Paleologu va fi candidatul PMP la Primaria Capitalei. Tomac candideaza pentru Sectorul 1

Fostul prezidentiabil al PMP Theodor Paleologu va fi candidatul partidului si la Primaria Capitalei, la alegerile de anul viitor, iar liderul formatiunii Eugen Tomac va candida pentru Primaria Sectorului 1, a anuntat duminica, la Romania TV, Traian Basescu, potrivit Mediafax.

VIDEO Ciolos, dupa ce Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR la Primaria Capitalei: intelegerea noastra a fost sa avem cate un candidat din partid, nu un candidat independent. Vom discuta luni - UPDATE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca va discuta luni cu reprezentantii USR despre candidatul pentru Primaria Capitalei, in conditiile in care cele doua partide hotarasera sa aiba cate un candidat care sa provina din partid, si nu un candidat din afara partidului, asa cum este Nicusor Dan. Ciolos a mai spus ca ar trebui sa existe un proces de selectie, astfel incat sa fie desemnat candidatul care are cea mai mare sustinere si s-a declarat convins ca Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, ar putea castiga o astfel de selectie.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat comun la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE - Dumitru Dobrev: Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei.

USR Bucuresti isi alege candidatul la Primaria Capitalei: Nicusor Dan sau Dragos Dragoteanu

Candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei urmeaza sa fie stabilit sambata, in cadrul Conferintei municipale, care se reuneste incepand cu ora 10,00. Cei doi inscrisi in cursa sunt Nicusor Dan si Dragos Dragoteanu. Tot sambata, dar in cursul dupa-amiezii, vor incepe si alegerile pentru noua conducere a organizatiei USR Bucuresti, urmand sa fie desemnati atat presedintele, cat si membrii Biroului Municipal, relateaza Agerpres.

Nicusor Dan sau Vlad Voiculescu? Cum se va transa disputa USR-PLUS pentru candidatul la Primaria Capitalei

USR-PLUS se afla probabil la cel mai greu moment de la constituirea aliantei. Si asta pentru ca cele doua partide au propriii candidati pentru Primaria Capitalei. USR vrea sa-l sustina pe Nicusor Dan, fondatorul partidului, in prezent candidat independent, iar PLUS are foarte multe motive sa mearga pe mana lui Vlad Voiculescu.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat pentru Primaria Capitalei: Am discutat pana acum cu USR, cu PNL si mai putin cu PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan a propus, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, un calendar pentru stabilirea unui candidat comun al opozitiei pentru Primaria Capitalei. Candidatul independent care, cel mai probabil, va.

SONDAJ. Cine credeti ca ar trebui sa fie candidatul USR la Primaria Capitalei?

Membrii din USR il vor candidat pe Nicusor Dan, in timp ce colegii lui Dacian Ciolos din PLUS nu concep sa intre in cursa pentru Capitala cu altcineva in afara de Vlad Voiculescu, fostul ministru al.

Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev. Prin votul delegatilor, vot secret, a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )