Libnet.ro
UNICEF

18:45

BARNA, DUPA CONSULTARILE DE LA COTROCENI: S-a discutat despre obiectivele Aliantei USR PLUS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BARNA, DUPA CONSULTARILE DE LA COTROCENI: S-a discutat despre obiectivele Aliantei USR PLUS

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, dupa consultarile cu Ludovic Orban, ca s-a discutat despre obiectivele sustinute in spatiul public de Alianta 2020 USR-PLUS, existand o deschidere explicita din partea premierului desemnat. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna insista cu alegerile anticipate, dupa consultarile de la Cotroceni. Mesaj pentru Iohannis: Daca vreti cu adevarat sa scapam tara de PSD, aveti curajul sa facem acum anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat pe Facebook ca la consultarile de astazi cu presedintele Klaus Iohannis acesta i-a reconfirmat ca vrea alegeri anticipate, dar considera ca un calendar pentru acestea trebuie abordat abia dupa alegerile prezidentiale. Presedintele Iohannis urmeaza sa aiba consultari si cu liderii PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, dupa care sa anunte, probabil in cursul dupa-amiezii, premierul desemnat sa formeze noul guvern.

Kelemen Hunor, dupa consultarile de la Cotroceni: UDMR nu da un cec in alb pentru viitorul Guvern. Fara OUG in Justitie, administratie publica si legislatie electorala

Kelemen Hunor i-a transmis presedintelui Iohannis, in cadrul consultarilor de la Palatul Cotroceni, ca UDMR nu da un cec in alb asupra viitorului Guvern, ci asteapta sa vada mai intai programul de.

Dan Barna (USR), dupa consultarile de la Cotroceni: Presedintele Iohannis mi-a reconfirmat ca isi doreste alegeri anticipate, dupa prezidentiale. Mai bine le facem acum

Dan Barna, presedintele USR, a lansat un apel public, dupa incheierea consultarilor catre presedintele Klaus Iohannis privind organizarea alegerilor anticipate acum, cat PSD este slab, explicand ca un.

PONTA, DUPA CONSULTARILE CU ORBAN: Nu de mine depinde, sunt cinci partide de dreapta, astept sa se inteleaga intre ei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa consultarile cu Ludovc Orban, ca partidul sau are un obiectiv pe termen mediu si lung sa reconstruiasca social-democratia in Romania. Ponta sustine ca investirea viitorului Guvern nu depinde de Pro Romania, ci de cele cinci partide de dreapta care ar trebui sa se inteleaga intre ele. Ponta amai afirmat ca cel mai important aspect i se pare bugetul pentru anul 2020 si asteapta sa vada cifrele in acest sens. in plus, liderul Pro Romania a afirmat ca cea mai buna solutie ar trebui sa fie alegerile anticipate realizate odata cu alegerile locale sau in preajma acestora.

Orban, dupa consultarile cu UDMR: Sunt optimist in privinta deciziei UDMR

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, joi, dupa consultarile cu repre.

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject: E ca si cum ne-am supara pe Hagi

Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject privind averea si punctele sale de interes. Prezidentiabilul USR-PLUS a oferit o scurta declaratie pentru Mediafax. Prima reactie a lui Dan Barna, dupa dezvaluirile RiseProject Site-ul de investigatii RiseProject a publicat, marti, o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele .

inregistrari secrete cu Dan Barna, dupa ancheta celor de la Rise Project

Prezidentiabilul USR, Dan Barna, a convocat aseara o sedinta telefonica de urgenta cu o parte din liderii formatiunii, dupa aparitia anchetei celor de la Rise Project legat de afacerile cu fonduri europene.

Barna, dupa acuzele Rise Project: E ca si cum ne-am supara pe Hagi ca n-a inscris de fiecare data

Dan Barna reactioneaza dupa articolul Rise Project privind perioada sa de antreprenoriat in domeniul fondurilor europene. E ca si cum ne-am supara pe Hagi ca n-a inscris de fiecare data. Lucrurile sunt foarte clare, am fost deschis, nu am nimic de ascuns, a declarat liderul USR. Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie Rise Project.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )