Libnet.ro
UNICEF

23 Apr.

Calin Popescu Tariceanu, atac la Nicusor Dan: Asta este dovada inculturii lui!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, atac la Nicusor Dan: Asta este dovada inculturii lui!

Calin Popescu Tariceanu, candidatul ALDE pentru Primaria Capitalei, l-a atacat pe contracandidatul sau, Nicusor Dan, intr-o postare pe Facebook, in care l-a acuzat pe acesta ca nu propune nimic si a construit o alianta impotriva a ceva si nu pentru ceva. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Cabina speciala pentru stari febrile - o descurajare a grupurilor vulnerabile de a merge la vot

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca introducerea cabinelor de vot speciale pentru cei cu stari febrile ii va descuraja, prin panicare, pe cei din categorii vulnerabile sa se prezinte la urne.

Averea lui Calin Popescu-Tariceanu. Sase masini, printre care un Porsche din 90, si jumatate de milion de euro in conturi

Candidatul ALDE pentru Primaria Capitalei Calin Popescu-Tariceanu are cate o masina pentru fiecare dintre cele sase locuinte pe care le detine. in colectia acestuia se regaseste si un Porsche fabricat in 1990, o motocicleta Triumph, dar si ceasuri si bijuterii evaluate la 60. 000 de euro. Cat despre conturile bancare, seful Senatului detine aproape 620. 000 de euro.

Tariceanu, atac la ficusul solemn de la Cotroceni: Va rog sa-mi spuneti ca nu sunt singurul care vede toate astea, ca ar insemna ca am innebunit!

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a iesit cu un atac la adresa presedintelui, dupa declaratia de miercuri seara a lui Klaus Iohannis.

Sondaj intern PNL. Emotii pentru Primaria Bucuresti: cate procente il despart pe Nicusor Dan de Gabrielei Firea

Un sondaj intern al PNL arata ca lupta la primaria Capitalei dintre Nicusor Dan, sustinut de PNL-USR-PLUS, si Gabriela Firea de la PSD este una foarte stransa. Potrivit sondajului, Nicusor Dan este preferat de 31% dintre respondenti, Gabriela Fireade 29%, iar Traian Basescu de 10%.

Ce avere are, de fapt, Nicusor Dan, candidatul la Primaria Capitalei. Cum a strans bani pentru campania electorala

Care este averea candidatului la Primaria Capitalei si de ce bunuri se bucura acesta in comparatie cu alti colegi de breasla? Romanii au aflat de curand care a fost metoda prin care a reusit sa stranga bani pentru campania electorala. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului, conform datelor exit-poll, publicate duminica, 27 septembrie, .

Nicusor Dan: Gabriela Firea minte. Nu am spus niciodata ca voi scoate subventia la transportul public si cea pentru termoficare

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a acuzat-o pe Gabriela Firea ca minte si ca el nu a spus niciodata ca va elimina subventia la transportul public si cea pentru termoficare. Dimpotriva, a adaugat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei este cel care nu a platit jumatate de miliard la transportul public in 2019 si nici in acest an.

Nicusor Dan acuza PSD ca foloseste o campanie de telefoane otravite: Continua campania de dezinformare. Este pacat ca ne-am intors la campaniile murdare din anii `90

Continua campania de dezinformare, sustine Nicusor Dan, care a acuzat PSD ca foloseste o campanie de telefoane otravite, in care bucurestenii sunt sunati si li se spune aceeasi minciuna, ca subventia va.

Sondaj. Nicusor Dan, avantaj infim in fata Gabrielei Firea. Foarte multi bucuresteni sunt nehotarati

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si de Alianta USR-PLUS, este cotat cu 31%, in timp ce candidatul PSD Gabriela Firea are 29%, arata un sondaj comandat de PNL, potrivit Digi 24. Candidatul PMP, Traian Basescu, este cotat cu 10%. Un procent foarte mare este insa cel al nehotaratilor: 22%.

Primaria Capitalei: Nicusor Dan vrea sa desfiinteze companiile municipale

Candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, este de parere ca societati.

Nicusor Dan, dupa ce instanta a atribuit contractul pentru tramvaie catre Astra Arad: Primaria Capitalei a favorizat, pe fata, o firma turceasca in detrimentul uneia romanesti. Sunt convins ca Parchetul se va sesiza

Nicusor Dan a amintit, intr-o conferinta de presa sustinuta joi, ca Primaria Capitalei a fost obligata de instanta sa atribuie contractul pentru cele 100 de tramvaie catre Astra Arad. El este de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )