Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cine sunt candidatii USR-PLUS pentru primariile din Bucuresti. Nume-supriza la sectoarele 4 si 5

Adevărul Adevărul,
Cine sunt candidatii USR-PLUS pentru primariile din Bucuresti. Nume-supriza la sectoarele 4 si 5

Alianta USR-PLUS si-a anuntat candidatii pentru primariile din Bucuresti. Cele mai cunoscute nume sunt cele ale candidatilor de la sectoarele 1 si 3, unde vor intra in cursa Clotilde Armand si Ana Maria Ciceala, insa sunt si nume-supriza. continuă pe Adevărul

VIDEO USR-PLUS si-a anuntat propunerile pentru primariile de sector Liderul USR Bucuresti: Negocierile cu PNL continua

Alianta USR-PLUS a prezentat candidatii la primariile de sector din Bucuresti pentru alegerile locale din 27 septembrie. Acestia si-au expus, duminica, prioritatile in fata presedintelui USR Bucuresti, Claudiu Nasui, si a presedintelui PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, transmite Mediafax.

Alianta USR-PLUS si-a prezentat candidatii pentru primariile de sector din Capitala

Alianta USR-PLUS si-a anuntat, duminica, candidatii pentru primariile celor sase sectoare din Capitala. Este vorba despre Clotilde Armand, la Sectorul 1, Radu Mihaiu, la Sectorul 2, Ana Ciceala, la Sectorul 3,.

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

Primarul Firea se gandeste la familiile din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca va mentine bugetele alocate pentru inve.

Fermierii sa livreze produse restaurantelor din Bucuresti - idee de afacere admisa intr-un accelerator de business

Doi studenti vor sa faca o platforma digitala de logistica, prin care sa ajute fermierii din jurul Bucurestiului sa livreze produse agro-alimentare restaurantelor din Capitala. Acum, proiectul tinerilor a fost admis in acceleratorul de afaceri Future Makers, care ofera mentorat si sansa de a obtine premii de pana la 20. 000 de euro in total.

Craiova bate CFR Cluj in Gruia si aprinde lupta pentru titlul din Liga 1

Echipa din Banie a castigat cu 3-2 pe terenul campioanei CFR Cluj la capatul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri din actualul sezon. Asa am trait meciul din Gruia.

Florin Citu: Romania trece prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani

Actuala criza economica e mai grava decat Marele Crah din 1929, a declarat, vineri seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, referindu-se la cele doua crize cu care se confrunta Romania in prezent.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

Salarii marite in 2019 pentru angajatii din ANCOM, arbitrul pietei telecom: Sorin Grindeanu, venit mediu net lunar de peste 44.000 de lei

Numarul si salariile angajatilor din ANCOM, autoritatea care reglementeaza piata comunicatiilor in valoare de peste 3,5 miliarde de euro, au crescut anul trecut, asa cum a promis de altfel Sorin Grindeanu, presedintele autoritatii. Cu 705 angajati, venitul mediu net lunar din aceasta institutie, incluzand diferite sporuri, a ajuns la aproape 10. 000 de lei. Grindeanu a avut anul trecut venituri nete de peste 528. 000 de lei, echivalentul a peste 44. 000 de lei pe luna.

Campanie atipica pentru alegerile din 27 septembrie. Schimbarile anuntate de premierul Orban

Campania electorala pentru alegerile locale din acest an va fi una atipica, de care nu am mai avut in Romania pana acum, iar acest lucru se intampla din cauza epidemiei de coronavirus si a masurilor de protectie luate de autoritati pentru a se putea preveni astfel raspandirea cazurilor de infectie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )