Libnet.ro
UNICEF

17:00

DACIAN CIOLOS: USR PLUS nu vine doar cu candidati cu un discurs si cu acuze, ci cu oameni profesionisti, onesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DACIAN CIOLOS: USR PLUS nu vine doar cu candidati cu un discurs si cu acuze, ci cu oameni profesionisti, onesti

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a declarat sambata, la Oradea, ca Alianta USR PLUS nu a intrat in competitia alegerilor locale cu candidati ce au doar un discurs si cu acuze, ci cu oameni onesti, profesionisti, cu competente complementare si cu planuri bine puse la punct pentru comunitati, pentru judetul Bihor, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos: Monica Anisie ar trebui sa plece de la Minister de urgenta!

Dacian Ciolos, liderul PLUS, ii cere demisia Monicai Anisie, ministrul Educatiei, din cauza balbaiel.

LUDOVIC ORBAN, CATRE DACIAN CIOLOS: Sa ceri demisia cu o zi inainte de inceperea scolii mi se pare o politizare dramatica a subiectului

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Acesta a adaugat ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos si l-a intrebat pe fostul prim-ministru tehnocrat ca acum nu mai este buna ca ministru Monica Anisie, cand nu mai face parte din aceeasi forma de guvernare, conform News. ro.

Dacian Ciolos, atac fara precedent la Guvernul Orban: Monica Anisie Pepsiglas sa demisioneze de urgenta!

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, cere demisia ministrului Educatiei, Monicia Anisie. Fostul premier afirma ca institutia pe care o conduce Monica Anisie nu stie ce vrea si o ironizeaza pe aceasta din cauza gafei referitoare la pepsiglas. Din pacate, copiii si parintii trec zilele astea printr-un experiment al Guvernului, mai spune fostul premier.

Candidat USR-PLUS: O cantareata de numai 24 de ani, angajata de Guvern pentru a monitoriza spitalele regionale

Ministerul Sanatatii a angajat o cantareata si fotomodel pentru a se ocupa de gestionarea spitalelor regionale. Este vorba despre Codruta Filip, care la doar 24 de ani, ar fi fost fost angajata fara concurs pe functia de consilier debutant la Directia Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, potrivit candidatului USR-PLUS la Primaria Cluj-Napoca Emanuel Ungureanu.

Reactia lui Orban, dupa ce Dacian Ciolos a cerut demisia ministrului Anisie

Premierul Ludovic Orban a spus, duminica, la Calarasi, ca solicitarea lui Dacian Ciolos de demitere a ministrului Educatiei este un demers poliitc. Doamna Anisie a fost secretar de stat in timpul guvernarii Ciolos. Atunci a fost buna si acum nu mai e?, intreba Orban.

Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, Monica Anisie: Pana ieri, era nevoie de pepsiglas, azi nu mai trebuie

Fostul premier Dacian Ciolos cere demisia ministrului Educatiei, desi Monica Anisie a facut parte si din guvernul lui, ca secretar de stat. Ciolos spune ca Monicia Anisie ar trebui sa plece de urgenta de la minister, pentru ca nu stie ce vrea si se razgandeste de la o zi la alta.

Ce avere are Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL la alegerile locale 2020: 12 terenuri si mii de euro in conturi

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL la Primaria Sectorului 1, are ceva avere. Aspiranta la fotoliul de primar detine nu mai putin de 12 terenuri, iar in Bucuresti detine impreuna cu sotul doua case si doua apartamente. De asemenea, conturile sunt pline cu sute de mii de euro. Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL la .

USR-PLUS, un nou atac dur la liberali: Oamenii PNL din teritoriu prefera incercarile de intimidare a candidatilor

Alianta USR-PLUS sustine, intr-o postare pe Facebook, ca oamenii PNL din teritoriu prefera incercarile de intimidare a candidatilor, dupa modelul patentat de PSD. Acestia precizeaza ca in orasul Ovidiu un apropiat al primarului in functie a incercat sa o sechestreze pe Doina Cojocaru, candidata USR PLUS la Primarie.

USR-PLUS sustine ca persoana care candideaza din partea Aliantei la Primaria Ovidiu a fost sechestrata in timpul campaniei electorale

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS sustin, intr-un comunicat de presa, ca oamenii PNL din teritoriu incearca sa ii intimideze candidatii USR-PLUS, dupa modelul patentat de PSD. Cel mai recent incident s-a consumat in orasul Ovidiu, judetul Constanta, unde un apropiat al primarului in functie a incercat sa-i sechestreze pe candidatii Aliantei, precizeaza sursa citata. USR-PLUS a depus o plangere penala in acest sens.

PNL Mures si USR-PLUS Mures, acord pentru sustinerea candidatului liberal Cristian Chirtes la presedintia CJ

PNL Mures si Alianta USR-PLUS Mures au anuntat, sambata, semnarea unui acord de colaborare pentru sustinerea candidatului liberal la presedintia Consiliului Judetean Mures, Cristian Chirtes. Acordul a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )