Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dan Barna si Dacian Ciolos, discutii aprinse in Alianta USR PLUS

Antena3 Antena3,
Dan Barna si Dacian Ciolos, discutii aprinse in Alianta USR PLUS

Dan Barna si Dacian Ciolos, liderii Aliantei USR PLUS, se vor intalni luni in sedinta Birourilor National USR si PLUS, dupa ce fostul premier Ciolos a aruncat sageti catre partenii de alianta. continuă pe Antena3

Dan Barna promite, de ziua Constitutiei, ca USR va lupta in continuare pentru reformarea statului

Presedintele USR, Dan Barna, afirma intr-un mesaj transmis de Ziua Constitutiei ca formatiunea sa va.

Critici dure din USR, la adresa lui Dacian Ciolos

Senatorul USR Cristian Ghica a avut o iesire acida la adresa liderului PLUS Dacian Ciolos pe grupul intern al partidului Poiana lui Iocan. Acesta il acuza pe Ciolos ca se baga in deciziile USR si subliniaza ca pentru PLUS, USR nu mai este un partener, ci un competitor.

Alianta USR-PLUS: Candidatul comun la Primaria Capitalei va fi ales ntre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu Nicusor Dan, chemat din nou sa revina n USR

Alianta USR-PLUS va avea candidati comuni pentru toate primariile din tara, iar modul de desemnare si calendarul vor fi decise in cel mult doua saptamani, au anuntat luni reprezentantii Aliantei. Pentru Primaria Capitalei, competitia este intre Vlad Voiculescu din partea PLUS si Nicusor Dan, independent sustinut de USR Bucuresti, Nicusor Dan fiind chemat din nou sa se reinscrie in USR.

Alianta USR-PLUS: Candidatul comun la Primaria Capitalei va fi ales intre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu

Alianta USR-PLUS va avea candidati comuni pentru toate primariile din tara, la alegerile locale de anul viitor. in Capitala, competitia este intre Vlad Voiculescu din partea PLUS si Nicusor Dan,.

DAN BARNA: Guvernul ar trebui sa isi asume raspunderea si pentru reglementarea privind alegerea primarilor

Presedintele USR, Dan Barna, este de parere ca Guvernul ar fi trebuit sa treaca pe lista situatiilor in care se impun masuri urgente si pe cea privind alegerea primarilor, avand in vedere ca mai este o jumatate de an pana la locale.

Alianta USR PLUS va avea candidati comuni la alegerile locale in Bucuresti si in tara

Alianta USR PLUS va avea candidati comuni la alegerile locale, urmand ca fiecare partid sa faca nominalizari pentru pozitiile din Comitetul Executiv. in Bucuresti, competitia este intre Vlad Voiculescu, din partea PLUS, si Nicusor Dan, independent sustinut de USR.

Dacian Ciolos a fost reales, fara surprize, la conducerea PLUS, intr-un scrutin in care nu a avut contracandidat

Dacian Ciolos a fost reales, sambata, in functia de presedinte al PLUS. Validarea fostului premier la conducerea formatiunii, in cadrul Conventiei Nationale, nu a fost o surpriza, de vreme ce Ciolos a fost.

Conventia Nationala PLUS: Dacian Ciolos a fost ales presedinte cu majoritate de voturi

Dacian Ciolos a fost validat sambata, la Conventia Nationala a PLUS, cu majoritate de voturi, in functia de presedinte al partidului. Ciolos a fost ales cu 1. 160 de voturi si 40 de abtineri. Votul a.

Dacian Ciolos, reales presedinte al PLUS: imi doresc ca data viitoare sa nu mai vorbim despre un partid de lider, asta este cea mai mare vulnerabilitate a noastra

Fostul premier Dacian Ciolos a fost reales, sambata, presedinte al PLUS. El a fost singurul candidat si a fost validat la sefia partidului in cadrul Conventiei Nationale a partidului. Ciolos a spus ca isi doreste ca data viitoare sa nu se mai vorbeasca de un partid de lider, pentru ca acest lucru este cea mai mare vulnerabilitate a PLUS, sustinand ca este ultima data cand candideaza la conducerea partidului singur.

Cele mai savuroase momente cu CTP. Ce spunea despre Dacian Ciolos, Viorica Dancila si Corneliu Vadim Tudor

Cristian Tudor Popescu este cunoscut pentru replicile sale extrem de savuroase. Comentariile jurnalistului despre oamenii politici ai zilelor noastre si nu numai sunt un vis pentru cei care nu cheltuie cuvintele in zadar si iubesc trimiterile in diverse domenii. Iata cum jignirile cu perdea ale lui Cristian Tudor Popescu pot deveni cu usurinta material de .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )