Libnet.ro
UNICEF

23:45

Marcel Ciolacu, despre o alianta intre PSD, Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale: Vom avea aliante punctuale, pe plan local. Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru in partid (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu, despre o alianta intre PSD, Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale: Vom avea aliante punctuale, pe plan local. Este pentru prima oara cand se intampla acest lucru in partid (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, referindu-se la alegerile locale, ca organizatiile judetene ale formatiunii vor decide daca vor face aliante cu cei de la ALDE sau Pro. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, despre prelungirea starii de alerta: Tot ce tine de sanatatea romanilor va fi votat de PSD. Ne-am dori o stare intermediara (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv al social-democratilor, ca PSD va vota tot ce tine de sanatatea romanilor, precizand ca inainte.

MARCEL CIOLACU: Cred ca ultimii doi elefanti ai politicii din Romania sunt Orban si Basescu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca PSD trebuie sa isi deschida portile pentru a primi specialisti in partid, asa cum s-a intamplat pe vremea lui Adrian Nastase cand exista un Consiliu National ce se ocupa cu atragerea de noi oameni inspre social-democrati.

Marcel Ciolacu acuza o manipulare ordinara: A explodat numarul de imbolnaviri

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, spune ca partidul sau nu va vota starea de alerta si acuza o manipulare in acest caz.

Filialele PSD sunt libere sa faca sau sa nu faca aliante locale cu cele din ALDE sau Pro Romania

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca filialele judetene ale partidului sunt libere sa decida da.

Ciolacu ii trimite pe jurnalisti sa faca cerere la DNA daca vor sa afle detalii despre ancheta vizand PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a trimis luni pe jurnalisti sa faca cerere la DNA, in baza Legii 544, daca vor sa afle detalii despre ancheta vizand campania electorala a PSD. Dupa ce saptamana trecuta sustinea ca nu poate spune nimic despre cercetarile procurorilor pana nu se consulta cu avocatii, luni Ciolacu le-a transmis jurnalistilor ca seful DNA este cel mai potrivit sa dea informatii pe aceasta tema.

Marcel Ciolacu: Ar trebui o stare intermediara, care nu ar trebui sa mai dureze mai mult de 15 zile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat vineri seara ca nu au existat discutii institutionale cu membrii Guvernului privind prelungirea starii de alerta in Romania dupa data de 15 iunie, desi este.

MARCEL CIOLACU: Tot ce tine de sanatatea Romanilor va fi votat de PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca Comitetul Executiv al PSD a decis sa voteze in Parlament tot ce tine de sanatatea Romanilor, insa nu prevederi, cum ar fi, de exemplu, achizitiile directe. Ciolacu a afirmat ca PSD va modifica Hotararea de Guvern in Parlament si va introduce deschiderea bisericilor.

Ce spune Ciolacu despre Ion Iliescu la 30 de ani de la mineriada din iunie 1990

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Ion Iliescu face parte din istoria formatiunii si ca social-democratii nu se dezic de presedintele fondator.

Ciolacu, despre cum vor vota social-democratii starea de alerta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, referindu-se la hotararea privind prelung.

Marcel Ciolacu: PSD, de acord cu inca 15 zile de alerta

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va vota orice masura pentru protejarea sanatatii romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )