Libnet.ro
UNICEF

21:32

Marcel Ciolacu: Am luat decizia ca PSD sa mearga singur la aceste alegeri parlamentare (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Am luat decizia ca PSD sa mearga singur la aceste alegeri parlamentare (VIDEO)

PSD nu va face nicio alianta la alegerile parlamentare din acest an. Anuntul a fost facut, marti, de liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, la finalul unei sedinte a Consiliului Politic National al PSD, ac. continuă pe B1

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va modifica, saptamana viitoare, rectificarea bugetara: Pensiile sa fie marite cu 40% Profesorii ar putea primi un spor de 500 de euro

Marcel Ciolacu, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat, marti, ca saptamana viitoare Parlamentul va modifica rectificarea bugetara, astfel incat sa se revina la majorarea pensiilor cu 40.

MARCEL CIOLACU: PSD va avea cel mai mare numar de alesi locali, dupa aceste alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca partidul va avea cel mai mare numar de alesi locali dupa alegerile locale, iar la alegerile parlamentare va avea un scor suficient de bun incat sa castige alegerile.

Marcel Ciolacu, despre reluarea votului asupra motiunii de cenzura: Asteptam motivarea CCR si vom lua o decizie privind oportunitatea continuarii demersului

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, marti, ca social-democratii asteapta motivarea Curtii Constitutionale dupa decizia de respingere a sesizarii premierului cu privire la existenta unui conflict juridic.

Marcel Ciolacu: Guvernarea PSD a realizat 95% din Magistrala 5 de metrou

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, a declarat, marti, ca guvernarea PSD a realizat 95% din Magistrala 5 de metrou, respectiv lina Eroilor Drumul Taberei, care a fost pusa marti in.

Marcel Ciolacu: Mi-as dori ca PSD sa intre la guvernare pe baza unui proiect politic si a unui program, nu pe baza unor intelegeri si a unor trocuri de culise (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a venit in studioul B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a abordat mai multe subiecte, printre care si cele doua randuri de alegeri care se vor.

Marcel Ciolacu (PSD): Deschiderea scolilor este un dezastru. Noi nu avem nici manualele gata (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca deschiderea scolilor este un dezastru, atat din punctul sau personal de vedere, cat si din cel al social-democratilor in ansamblu. in direct pe B1 TV, luni se.

Marcel Ciolacu (PSD), noi critici pentru Guvernul Orban: Copiii vor sa faca scoala si nu au culoare politica. Ati pasat responsabilitatea, dar banii i-ati dat doar primariilor peneliste

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat Guvernul Orban in pragul noului an scolar, acuzandu-i pe liberali ca au folosit bani publici pentru a cumpara primari la bucata. V-ati spalat rusinos pe.

MARCEL CIOLACU: Guvernul blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea

Marcel Ciolacu a acuzat ca Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea. Liderul PSD a adaugat ca a fost ceruta revizuire documentatiei printr-un acord prealabil si astfel nu poate fi obtinuta o finantare nerambursabila pentru judetul Valcea, ci se va reveni la etapa preliminara de depunere a unui proiect.

Marcel Ciolacu: Deschiderea scolilor este un dezastru.in 6 luni de zile, singurii care si-au facut treaba au fost autoritatile locale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca deschiderea scolilor este un dezastru, iar in ultimele sase luni doar cei din autoritatile locale si-au facut treaba, pregatind cladirile. Restul tine de Guvern, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu, acuzatii explozive la adresa lui Orban: Este o crima politica! Sa va fie rusine!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat o serie de acuzatii extrem de grave la adresa premierului Ludovic Orban. Ciolacu a explicat ca, in realitate, Guvernul a blocat proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din Valcea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )