Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ponta: Liderul USR, Dan Barna, s-a predat PNL pentru niste functii caldute si sinecuri politice

Antena3 Antena3,
Ponta: Liderul USR, Dan Barna, s-a predat PNL pentru niste functii caldute si sinecuri politice

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca anuntul lui Dan Barna, potrivit caruia in vederea parlamentarelor sunt condamnati la alianta cu PNL, arata ca acestia s-au predat catre liberali. continuă pe Antena3

DAN BARNA: Starea de alerta ar putea fi prelungita acolo unde se justifica

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Dan Barna, considera ca starea de alerta ar putea fi prelungita acolo unde se justifica, dar ca la nivel national, pe datele existente, nu s-ar mai impune.

Scandal pe scena politica. Andrei Caramitru il ataca dur pe Dan Barna. Jalnic! E rusinea prea mare!

Dupa ce, la formarea aliantei USR-Plus, Dan Barna aparea in public alaturi de consilierul sau, Andrei Caramitru, cel din urma a ajuns sa-l atace in mod public si brutal pe liderul aliantei. Andrei Caramitru recidiveaza si-l ataca dur pe Dan Barna Andrei Caramitru a avut cateva derapaje dure in ultima vreme, iar acum au culminat .

Andrei Caramitru, atac la Dan Barna: Copiaza fix argumentele jalnice ale PSD si preia retorica propagandei rusesti. E o rusine prea mare. Jalnic!

Andrei Caramitru, fost membru marcant al USR, l-a acuzat pe Dan Barna, liderul formatiunii, ca joaca un joc periculos, din care PSD va castiga, dar nu si tara. Totul se va masura in vieti omenesti si un al do.

intalnire Iohannis-Barna, la Cotroceni: Alegerile locale, pensiile speciale si starea de alerta, pe agenda discutiilor

Liderul USR, Dan Barna, spune ca i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis spirijinul pentru propunerile legislative USR vizand pensiile speciale si desfiintarea sectiei de anchetare a magistratiilor, pe agenda discutiilor figurand insa si prelungirea starii de alerta si alegerile locale.

Ciolos, despre trollingul la Barna: Suntem si noi oameni; Am invartit cu bunicul la cazan, dar consum rar palinca

In ultimele luni liderul PLUS Dacian Ciolos l-a trollat de mai multe ori pe liderul USR Dan Barna. Ultima oara saptamana trecuta, cand dupa ce Barna postase o fotografie cu o socata, Ciolos s-a afisat cu o palinca. Cred ca e bine sa nu ne luam intotdeauna atat de in serios, a explicat acesta intr-un interviu la Adevarul Live. Cat despre palica, Ciolos a subliniat ca nu consuma des, desi a invartit la cazan alaturi de bunicul sau cand era mic.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )