Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu, despre localele din 2020: PMP nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR

B1 B1,
Traian Basescu, despre localele din 2020: PMP nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR

Fostul presedinte Traian Basescu le-a transmis vineri membrilor Colegiului National al PMP ca, in perpectiva alegerilor locale de anul viitor, partidul nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR,. continuă pe B1

Traian Basescu, despre situatia din Republica Moldova: ACUM si PDM sunt obligate sa preia guvernarea si sa reorienteze tara catre Vest

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat in cadrul dezbaterilor despre Parteneriatul Estic de ieri din Parlamentul European, ca blocul ACUM, condus de Maia Sandu si de Andrei Nastase, si.

Traian Basescu, despre faptul ca mii de bucuresteni nu au apa calda si caldura: Doamna Firea, cand o cauti, plange de mila copilasilor, dar nu se gandeste ca pe acei copilasi ii lasa in frig (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca stia, inca din perioada in care era primar general al Capitalei, ca reteaua de termoficare a Bucurestiului va ceda. Europarlamentarul PMP.

Traian Basescu, despre Dosarul Revolutiei: Cat timp se va mentine in functiune pentru acest dosar Codul de Procedura Penala, vor fi amanari la nesfarsit (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca judecata in Dosarul Revolutiei va fi amanata la nesfarsit daca se va mentine pentru acest dosar in functiune Codul de Procedura.

Traian Basescu, despre noua conducere a PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc

Fostul presedinte Traian Basescu este sceptic in privinta ideii ca PSD se va reforma odata cu schimbarea conducerii partidului, in conditiile in care, atrage atentia acesta, in cadrul formatiunii exista.

Traian Basescu, despre razboiul din interiorul PSD: Asta e nivelul lor, nivelul cartierelor rau-famate. Sunt la nivelul lampa cu gaz (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comparat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, felul in care s-au jignit membrii PSD in ultimele zile cu rafuielile din cartierele rau-famate. Asta e nivelul lor. Nive.

Traian Basescu sustine TAIEREA pensiilor speciale

Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul Colegiului National al PMP de la Sinaia, ca pensiile speciale ar fi trebuit taiate in prima sedinta de guvern, potrivit hotnews Amintim ca premierul.

Traian Basescu il taxeaza dur pe Niculae Badalau pentru declaratiile facute despre Diaspora: Degradant pentru un om politic. Rusinos!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a criticat declaratiile lui Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, despre diaspora, care a spus ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o.

Traian Basescu, anunt-bomba: Ce aliante vizeaza pentru alegerile locale

Partidul Miscarea Populara nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR, in perspectiva alegerilor locale, a declarat vineri, la Sinaia, europarlamentarul formatiunii Traian Basescu. Pana la.

Basescu, despre noii lideri ai PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc Dancila mai avea o bunatate

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu se poate reforma, fiind ironic la adresa noii conduceri a partidului. Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc, si Ciolacu si. plutesc, a spus el, la Digi 24.

Basescu, despre liderii PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc. Macar Dancila mai avea o bunatate

Fostul presedinte Traian Basescu a spus miercuri seara, la Digi24, ca nu va comenta ce s-a intamplat la sedinta CEx din PSD, intrucat este vorba de chestiuni interne ale unui partid, dar ca a fost convins ca Viorica Dancila va demisiona. Acesta a vorbit si despre profilul liderilor PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )