Libnet.ro
UNICEF

14:01

Traian Basescu: Liberalii ar fi intr-o situatie extrem de nefericita daca ar trebui sa faca o alianta cu Ponta, cu ALDE, si cu UDMR (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Liberalii ar fi intr-o situatie extrem de nefericita daca ar trebui sa faca o alianta cu Ponta, cu ALDE, si cu UDMR (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avertizat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, de pe B1 TV, ca PNL s-ar afla intr-o situatie extrem de delicata daca ar. continuă pe B1

Traian Basescu: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie nu trebuie desfiintata, dar trebuie echipata cu procurori extrem de corecti (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu nu este de acord cu desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ). intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea.

Traian Basescu, despre scandalul Giuliani-Biden: Procurorii-sefi nu au fost numiti la presiunea SUA Daca Puiu Popoviciu a primit consultanta de la fiul lui Biden, sincer nu vad niciun inconvenient

Traian Basescu spune ca nu stie despre eventuale afaceri ale familiei fostului vicepresedinte american Joe Biden in Romania, desi era foarte bine informat in calitate de presedinte la acea data. El a precizat ca nu vede nimic in neregula daca fiul lui Biden i-ar fi oferit consultanta omului de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat intr-un dosar de coruptie. Pe de alta parte, fostul sef de stat a declarat ca administratia Obama-Biden nu a avut niciun fel de legatura cu numirea procurorilor sefi de la Bucuresti.

Traian Basescu, primul scenariu dupa motiune: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

Traian Basescu a declarat joi, dupa motiunea de cenzura, ca principala problema, de maine incolo, este cu cine se va intocmi majoritatea in Parlament. Europarlamentarul PMP nu crede ca Victor Ponta,.

Traian Basescu, dupa caderea guvernului: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

Traian Basescu a declarat joi, dupa motiunea de cenzura, ca principala problema, de maine incolo, este cu cine se va intocmi majoritatea in Parlament. Europarlamentarul PMP nu crede ca Victor Ponta,.

Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura. Ludovic Orban nu va fi desemnat premier!

Scenariul lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a carui rezultat, in urma votului secret, cu bile, este mult asteptat. Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura Dezbaterea motiunii de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a avut loc, joi, 10 octombrie, de la ora 10. Votul propriu-zis .

Traian Basescu, surprins alaturi de o blonda misterioasa la Bruxelles. Nu este Elena Udrea

Fostul presedinte a fost surprins de curand in compania unei blonde misterioase, la Bruxelles. Imaginile surprinzatoare au fost facute publice de curand, spre surpriza intregii Romanii. Cea care i-a rapit atentia lui Traian Basescu nu a fost insa Elena Udrea, asa cum puteti fi tentati sa credeti, ci o alta femeie cu care fostul lider .

TRAIAN BASESCU: Ma asteptam ca aceste consultari sa se sfarseasca cu anuntarea noului premier

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat, vineri seara, ca se astepta ca in urma consultarilor de la Cotroceni sa fie deja anuntat premierul si alianta care-l sustine, avand in vedere ca a fost un demers facut de Opozitie care ar fi trebuit pregatit in cel mai mic detaliu.

Traian Basescu: Viorica Dancila nu mai are nicio sansa sa intre in turul 2. Este un om infrant si nimeni nu voteaza oameni infranti (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinuit, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romanesca, de pe B1 TV, ca dupa demiterea Guvernului, Viorica Dancila nu mai are.

Traian Basescu: PMP nu participa la guvernare, poate sustine punctual guvernul pe anumite chestiuni. Subiectul anticipatelor se discuta inutil

Presedintele de onoare al PMP, Traian Basescu, spune ca Partidul Miscarea Populara nu doreste sa participe la guvernare cu un alt premier decat cel propus de partid, dar ca poate sustine guvernul pe chestiuni punctuale. Basescu spune ca se discuta inutil subiectul organizarii alegerilor anticipate.

Traian Basescu: Ma surprinde ca in seara asta nu avem premierul anuntat

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat surprins ca seful statului Klaus Iohannis nu a anuntat vineri o propunere de premier, dupa consultarile cu reprezentantii partidelor. Ma surprinde ca.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )