Libnet.ro
UNICEF

22:30

Traian Basescu: Tariceanu este unul dintre cei mai fara caracter oameni din politica romaneasca. in ce conditii ar putea iesi ALDE de la guvernare(VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Tariceanu este unul dintre cei mai fara caracter oameni din politica romaneasca. in ce conditii ar putea iesi ALDE de la guvernare(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ALDE va iesi de la guvernare doar in cazul in care se va face o alianta cu Pro Romania, iar cei din partidul lui Victor Ponta vor fi de acord ca liderul ALDE sa fie. continuă pe B1

MTI: Viktor Orban este unul dintre cei mai apreciati lideri dintre politicienii straini, conform unui sondaj ceh

Prim-ministrul ungar, Viktor Orban, face parte dintre cei 11 politicieni straini, respectiv personalitati publice, a caror activitate este apreciata in cea mai mare masura de opinia publica din Republica Ceha, conform agentiei maghiare MTI, citata de Rador.

Sorin Mindrutescu, unul dintre cei mai admirati CEO din Romania

Scandal Oracle Romania. Unul dintre cei mai admirati CEO din Romania, anchetat pentru coruptie, pre.

MITICA DRAGOMIR, reactie emotionanta dupa moartea lui FLORIN HALAGIAN:A fost urias, unul dintre cei mai valorosi cinci antrenori

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca Florin Halagian, care a decedat la varsta de 80 de ani, a fost unul dintre cei mai valorosi cinci tehnicieni pe care i-a avut.

Unul dintre cei mai mari investitori polonezi, fortat sa-si inchida fabrica din Valcea. Ce se va intampla cu angajatii

Unul dintre cei mai mari investitori polonezi din Romania a anuntat vineri ca este fortat sa demareze procesul de oprire a productiei la fabrica sa, incepand cu 18 septembrie 2019.

Guillermo del Toro nu mai vrea filme din benzi desenate: de ce l-au suparat supereroii

Guillermo del Toro este unul dintre cei mai complecsi regizori din ultimele decenii si a creat filme dintr-o varietate de genuri. Cand vine insa vorba de pelicule cu super eroi, se pare ca nu.

Traian Basescu, despre cazul Caracal: Vor fi tot mai multi cei care vor vorbi in perioada urmatoare. Se va ajunge in zone extrem de sensibile cu demnitari locali si de la nivel central

Fostul presedinte Traian Basescu scrie, luni, intr-o postare pe Facebook, ca ancheta din cazul Caracal este inca la inceput si, cu siguranta, va scoate la iveala implicarea a tot mai multe persoane in acest.

Traian Basescu intervine in cazul Caracal: Dosarul va ajunge in zone sensibile cu demnitari

Traian Basescu a lansat o ipoteza halucinanta cu privire la cazul Caracal. Fostul presedinte al Romaniei sustine ca, pe masura ce anchetatorii vor audia tot mai multe persoane, va iesi la iveala implicarea multor demnitari locali si centrali in dosarul de trafic de persoane. Traian Basescu sustine ca in cazul Caracal ar fi implicati si .

Cum a ajuns Complexul Energetic Oltenia sa scoata la mezat proprietati imobiliare foarte valoroase. Pierderile colosale raportate de compania de stat

Complexul Energetic Oltenia CEO), compania de stat care este unul dintre cei mai mari producatori de energie electrica din Romania, a scos la vanzare sau concesionare mai multe dintre unitatile turistice pe care le detine, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta.

Keanu Reeves, cum nu l-ai vazut niciodata: de ce a suferit transformarea radicala

Keanu Reeves este unul dintre cei mai populari actori ai ultimelor decenii si tocmai a suferit o schimbare radicala din perspectiva frezei si a vestimentatiei. in imaginile de mai jos, Keanu Reeves este complet diferit fata de cum l-ai vazut in John Wick sau in Matrix. La fel ca in cazul acelor pelicule insa, transformarea .

Erori judiciare de proportii intr-un caz tragic de identitate gresita. Cum o cerere de prietenie pe Facebook a aruncat un barbat timp de trei ani in puscarie

Medhanie Tesfamariam Berhe a fost arestat in mai 2016, acuzat de procurorii italieni ca este unul dintre cei mai periculosi traficanti de persoane din lume, si a fost nevoie de 3 ani petrecuti in spatele gratiilor pentru ca un judecator sa decida ca totul este un caz de identitate gresita si sa-l elibereze pe acesta. intre timp, adevarata tinta a politiei italiene, Medhanie Yehdego Mered, traia linistit in Africa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )