Libnet.ro
UNICEF

13:15

USR PLUS a depus plangere impotriva Gabrielei Firea, pe care o acuza de promovare mascata

Hotnews Hotnews,
 USR PLUS a depus plangere impotriva Gabrielei Firea, pe care o acuza de promovare mascata

Alianta USR PLUS anunta ca a depus plangere impotriva Gabrielei Firea, care candideaza pentru un nou mandat de edil, a Primariei Generale a Capitalei si impotriva PSD la Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti, acuzand ca primarul general al Capitalei incalca regulile de desfasurare a campaniei electorale prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala. continuă pe Hotnews

USR-PLUS a depus plangere impotriva Gabrielei Firea pentru incalcarea regulilor privind campania electorala

Reprezentantii Aliantei USR-PLUS au anuntat ca au depus plangere la Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale a Municipiului Bucuresti BEM) impotriva primarului Capitalei Gabrielei Firea si a PSD, pentru incalcarea regulilor de desfasurare a campaniei electorale prin utilizarea unor mijloace de promovare mascata si indirecta in mass-media audiovizuala, potrivit unui comunicat de presa, relateaza news. ro.

USR-PLUS a depus o plangere impotriva Gabrielei Firea: Sesizam efectuarea unei campanii electorale mascate si indirecte

USR-PLUS a depus o plangere impotriva primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, si a PSD-ului, pentru incalcarea regulilor privind campania electorala. Firea este acuzata de efectuarea unei campanii mascate si indirecte.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

FIREA: Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca acel consilier despre care Nicusor Dan a spus ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, in urma cu doi ani. Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase, anunta Firea, mentionand ca solicita daune morale de 100. 000 de euro, conform news. ro.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei este condusa pe baza de cumetrii. Este modelul de management, implementat dupa ce a fost testat la Primaria Voluntari Ce lista a prezentat contracandidatul Gabrielei Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, a sustinutr, miercuri, o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat o lista de persoane apropiate de.

Nicusor Dan va face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au denuntat la DNA

Deputatul Nicusor Dan, candidat sustinut de Alianta USR PLUS si PNL la Primaria Capitalei, a anuntat, astazi, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au sesizat procurorii in cazul inregistrarilor aparute in spatiul public.

USR PLUS: impotriva lui Nicusor Dan se exercita practici PSD-iste de denigrare

USR PLUS Bucuresti considera ca impotriva lui Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei,.

Lista candidatilor USR-PLUS la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

USR-PLUS are o lista impresionanta pentru Alegerile Locale de anul acesta. Printre ei regasim nume ce au mai incercat si la ultimele alegeri locale, dar nu au reusit. USR-PLUS la alegerile Locale 2020 LIsta candidatilor USR-PLUS pentru functiile de primar numara 40 de candidati, atat in Bucuresti, cat si in tara. Mai sunt aproape doua .

Nicusor Dan, plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA

Nicusor Dan a anuntat ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a spus candidatul dreptei la Primaria Capitalei.

FOTO. USR-PLUS s-au facut de ras cu un afis pentru campania electorala. Internautii au fost incantati de gafa

Alianta USR - PLUS a reusit sa se faca de ras cu un afis conceput pentru campania electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )