Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta neaga informatia ca ProRomania nu ar fi fost invitat sa se alature grupului ALDE-EnMarche din Parlamentul European

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta neaga informatia ca ProRomania nu ar fi fost invitat sa se alature grupului ALDE-EnMarche din Parlamentul European

Victor Ponta a negat joi informatia potrivit careia partidul sau ProRomania nu ar fi fost invitat sa faca parte din grupul ALDE-EnMarche din Parlamentul European, unde va activa si Alianta USR-PLUS. Fake news de Dambovita, a declarat, pentru HotNews. ro, fostul premier. continuă pe Hotnews

Victor Ponta si Dan Barna, reactii ACIDE dupa intalnirea de la Bruxelles: Securistii au trunchiat informatia. in Europa suntem toti romani / Nu am facut si desfacut guverne

Liderii Pro Romania si USR, Victor Ponta si Dan Barna, surprinsi la o discutie intr-un cafenea din Bruxelles, au reactionat, miercuri, pe Facebook, dupa ce fotografiile au ajuns in spatiul public. Ponta a.

Sinteza zilei. Victor Ponta si USR, in ALDE european - document exclusiv

Partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, a intrat alaturi de USR in noua formula ALDE. Informatia a fost prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea in editia de miercuri a emisiunii Sinteza.

intalnire-soc la Bruxelles. Dan Barna, negocieri cu Victor Ponta

Liderul USR, Dan Barna, a fost surprins la Bruxelles la o intalnire cordiala cu Victor Ponta, liderul Pro Romania. Tema discutiei a fost legata, probabil si de viitoarea afiliere a Pro Romania in.

VICTOR PONTA: Avem nevoie de o revizuire profunda a Constitutiei

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca este necesara o revizuire profunda a Constitutiei, pentru a elimina blocajele si crizele politice si pentru a o adapta la noile realitati sociale.

VICTOR PONTA: Vom merge la consultarile de la Cotroceni

PRO Romania va merge miercuri la consultarile initiate de presedintele Klaus Iohannis, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul referendumului din 26 mai, a anuntat, luni, presedintele partidului, Victor Ponta, care a adaugat ca este de acord cu implementarea deciziilor consultarii populare si doreste o revizuire mai larga a Constitutiei.

Victor Ponta, declaratii exclusive pentru Antena 3: E nevoie de un guvern mai bun

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca e nevoie de un guvern mai bun. E nevoie de un guvern mai bun, dar ca in 2012. Atunci s-a schimbat Guvernul Ungureanu. Se stia dinainte de motiune, cine.

PMP: Mitomanul patologic Victor Ponta a tinut cu tot dinadinsul sa-si confirme renumele de Pinocchio. El este calul troian din interiorul Opozitiei

PMP a reactionat dupa ce Victor Ponta a declarat ca Traian Basescu si formatiunea fondata de el nu isi doresc indepartarea Guvernului Dancila, si l-a catalogat pe fostul premier ca fiind un mitoman.

Ziua Z - Putin spune ca nu e absolut nicio problema faptul ca nu a fost invitat in Normandia: Ce sunt eu, un general de opereta?

Vladimir Putin a sustinut joi ca nu este absolut nicio problema ca nu a fost invitat in Normandia pentru a 75-a aniversare a debarcarii din 6 iunie 1944, asigurand ca nici Rusia nu mai invita pe toata lumea la ceremoniile sale, scrie AFP.

Dan Barna, reactie la fotografia cu Victor Ponta

Dan Barnaa reactionat pe Facebook dupa ce au aparut mai mult fotografii cu el si VictorPontala masa la o cafenea din Bruxelles. Foarte frumoasa poza cu mine si cu Ponta, dar cred ca are.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )