Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta sustine o alianta PSD-PRO Romania: Dancila e istorie, sa ne asezam la masa pentru negocieri. M-am pregatit cu trei propuneri de premieri (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta sustine o alianta PSD-PRO Romania: Dancila e istorie, sa ne asezam la masa pentru negocieri. M-am pregatit cu trei propuneri de premieri (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa caderea guvernului, ca este in continuare dispus la discutii si o alianta cu PSD, cu conditia ca partidul sa nu mai fie condus de Viorica. continuă pe B1

Motiunea de cenzura. Victor Ponta: NU cred ca ECHIPA DANCILA o sa aiba succes mai mult decat ECHIPA CEAUSESCU!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine, cu doua zile inainte de motiuna de cenzura impotriva Guvernului Dancila, ca oamenii nu mai pot fi condusi in acest mod. Mai mult, fostul premier compara.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Cum explica Victor Ponta incidentul de la motiune: Tentativa de coruptie in plenul reunit al Parlamentului

Victor Ponta sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca un deputat PSD de Botosani a venit la grupul Pro Romania si le-a cerut acestora sa vorbeasca la telefon cu presedintele CJ Neamt, Ionel.

Victor Ponta, intalnire inainte de motiunea de cenzura: Noi aducem 30 de voturi. Oamenii pusi de USR pe lista au batut palma cu PSD - FOTO

Victor Ponta sustine ca cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenti joi la motiunea de cenzura si vor vota vedere pentru binele tuturor. Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti.

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, fostul premier si liderul Pro Romania, crede ca daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Are dreptate doamna Dancila. in.

Victor Ponta: As vrea o noua majoritate alaturi de PSD, dar nu sa fiu premier. Spre deosebire de Dancila, eu gandesc Moment inedit in deschiderea dialogului dintre liderul Pro Romania si Tudor Musat (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat marti seara, in direct pe B1TV, ca Viorica Dancila este primul premier gata sa scoata 1,4 miliarde de lei din bugetul public doar pentru a-si atrage sprijin.

Ponta, prima reactie dupa caderea Guvernului Dancila: Am salvat Romania si social-democratia de cel mai ciudat lider

Am salvat Romania si social-democratia de cel mai ciudat lider, a declarat presedintele Pro Romania, Victor Ponta, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Ma bucur ca am salvat Romania si.

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

Victor Ponta si PSD, poveste fara sfarsit. Vrea sau nu fostul lider social-democrat sa distruga partidul, cum il acuza Viorica Dancila: O sa fiu foarte politicos (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a catalogat, marti seara, in direct pe B1TV, drept prostii acuzatiile pe care i le aduce premierul Viorica Dancila, potrivit carora acesta ar vrea sa distruga.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )