Libnet.ro
UNICEF

18:15

Viorica Dancila, despre partidele care au votat in favoarea motiunii: Acesta alianta se va dezbina. Pe ei ii uneste numai ura pentru PSD

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre partidele care au votat in favoarea motiunii: Acesta alianta se va dezbina. Pe ei ii uneste numai ura pentru PSD

Presedintele social-democratilor, Viorica Dancila, s-a declarat convinsa ca partidele care au votat in favoarea motiunii de cenzura se vor dezbina in curand, deoarece nu sunt unite printr-un program sau o. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

VIORICA DANCILA, DESPRE SCHIMBAREA LUI FIFOR: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, referindu-se la intalnirea de vineri a mai multor lideri de organizatii social-democrate, in cadrul careia s-ar fi cerut schimbarea din functia de secretar general al partidului a lui Mihai Fifor, ca spera sa nu se transforme intr-o miscare pucista care nu-si va gasi locul in electoratul PSD.

Viorica Dancila, despre tradatorii din PSD: Ponta le-a promis ca vor intra la guvernare. Dupa consultarile de la Cotroceni, vor vedea ca s-au inselat

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca au fost si social-democrati care au tradat, dupa ce Ponta le-a facut promisiuni desarte. Cei care au tradat cred ca.

Viorica Dancila, despre intalnirea liderilor PSD dinainte de CEx: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit vineri despre intalnirea dinainte de CEx-ul partidului a mai multor lideri de organizatii, in cadrul careia s-ar fi cerut mai multe demisii de la conducere. Aceasta a adaugat ca spera sa nu se trezeasca cu o miscare pucista, pentru ca nu-si va gasi locul in electoratul PSD, a subliniat Dancila.

Viorica Dancila, despre Sectia Speciala si Ana Birchall: Doamna ministru trebuia pana acum sa fie revocata, este opinia domniei sale, nu este opinia PSD

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri seara, despre pozitia ministrului Justitiei, Ana Birchall, legata utilitatea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Prim-ministrul.

Viorica Dancila face anuntul: Conditia pentru ca PSD sa voteze un nou Guvern

Viorica Dancila anunta ca PSD va vota investirea unui nou Guvern, format din partidele care au votat motiunea de cenzura, cu conditia sa nu existe nicio taiere de pensii sau de salarii. Daca liberalii.

Dancila, despre reintoarcerea in PSD a deputatilor Nasra si Itu cu o zi inaintea motiunii: Nu le-am promis nimic, doar am avut discutii legate de Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca nu le-a promis nimic deputatilor Horia Nasra si Cornel Itu pentru a se reintoarce in partid, ci doar a avut o discutie cu ei despre Romania si responsabilitatea pe care o au fata de cei care i-au votat.

Sapte membri ai CSM ii cer Liei Savonea sa sesizeze CCR privind inregistrarile in care Viorica Dancila vorbeste despre Sectia speciala ca miza a motiunii: Premierul stirbeste grav independenta autoritatii judecatoresti

Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii ii cer presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in spatiul public in care premierul Viorica Dancila spune la o sedinta cu parlamentarii PSD ca mizele motiunii de cenzura sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Cei sapte membri ai CSM considera ca prin aceste afirmatii Viorica Dancila stirbeste in mod grav independenta autoritatii judecatoresti si demonstreaza ca Guvernul si-a arogat competenta constitutionala a autoritatii judecatoresti.

Dancila, despre tradatori si pucisti:Sa mai astepte, poate castigam si nu mai au ce omori

Premierul Viorica Dancila a vorbit joi seara, intr-un interviu acordat Romania TV, despre reformarea partidului, tradatorii din PSD care s-au aratat cu prilejul motiunii de cenzura, ca si despre propria campanie electorala si sansele de a castiga alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )