Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila: imi doresc ca acest blocaj generat de presedintele Iohannis sa se incheie cat mai repede. ii solicit sa desemneze un premier

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: imi doresc ca acest blocaj generat de presedintele Iohannis sa se incheie cat mai repede. ii solicit sa desemneze un premier

Viorica Dancila face apel la presedintele Klaus Iohannis sa-si indeplineasca atributiile si sa desemneze cat mai repede un nou prim-ministru. Aceasta alianta a austeritatii, care a pus la cale m. continuă pe Antena3

Viorica Dancila a anuntat ca PSD nu va merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi seara ca partidul pe care-l conduce nu va participa vineri la consultarile de la Palatul Cotroceni convocate de presedintele Iohannis, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament.

Viorica Dancila: Nu am sa plec comisar european. Nu-mi doresc acest lucru

Premierul Viorica Dancila a declarat joi seara ca nu isi doreste sa mearga la Bruxelles pentru a ocupa functia de comisar european si ca in perioada urmatoare se va axa pe munca de partid si pe campania.

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Raman la sefia PSD, sambata imi lansez candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece.

VIORICA DANCILA: Nu il voi gratia pe Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, ca, daca ar ajunge presedintele Romaniei, nu l-ar gratia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. intrebata intr-o emisiune, daca l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei, dupa alegerile din noiembrie, Viorica Dancila a raspuns: Nici nu se pune problema. Nu.

Raluca Turcan a copiat-o pe Viorica Dancila. Cum a aparut la consultarile de la Cotroceni

Raluca Turcan a surprins cu aparitia sa la consultarile de la Cotroceni care au loc in acest moment. PNL isi prezinta chiar acum propunerea de premier. Cum a copiat-o Turcan pe Dancila in in ziua numirii noilor ministri? Raluca Turcan a copiat-o pe Viorica Dancila Azi, 11 octombrie, au loc consultarile pentru noii ministri. Partidul .

VIORICA DANCILA: Dan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana

Premierul Viorica Dancila sustine ca propunerea lui Dan Nica pentru postul de comisar european nu a fost respinsa. Cei din Parlamentul European din opozitie am vazut ca spun orice, unii dintre ei, pentru a strica imaginea Romaniei. Am vazut ce spune Siegfried Muresan, am vazut ce spun ceilalti. ) Respect deciziei Comisiei Europene. Purtatorul de cuvant nu a spus acest lucru, afirma Dancila.

VIORICA DANCILA, DESPRE SCHIMBAREA LUI FIFOR: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, referindu-se la intalnirea de vineri a mai multor lideri de organizatii social-democrate, in cadrul careia s-ar fi cerut schimbarea din functia de secretar general al partidului a lui Mihai Fifor, ca spera sa nu se transforme intr-o miscare pucista care nu-si va gasi locul in electoratul PSD.

VIORICA DANCILA: Integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest va intari Uniunea Europeana

Integrarea europeana a tarilor din Balcanii de Vest va intari Uniunea Europeana si va consolida pacea, solidaritatea, prosperitatea in regiunea balcanica, a declarat premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, la evenimentul de semnare a Declaratiei comune privind integrarea tarilor din Balcanii de Vest in UE, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila, despre intalnirea liderilor PSD dinainte de CEx: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit vineri despre intalnirea dinainte de CEx-ul partidului a mai multor lideri de organizatii, in cadrul careia s-ar fi cerut mai multe demisii de la conducere. Aceasta a adaugat ca spera sa nu se trezeasca cu o miscare pucista, pentru ca nu-si va gasi locul in electoratul PSD, a subliniat Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )