Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dan Barna, dupa anuntul ca presedintele Iohannis va fi primit la Casa Alba: Eu merg in SUA, in septembrie Ce agenda are candidatul USR-PLUS pe taram american (VIDEO)

B1 B1,
Dan Barna, dupa anuntul ca presedintele Iohannis va fi primit la Casa Alba: Eu merg in SUA, in septembrie Ce agenda are candidatul USR-PLUS pe taram american (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a anuntat marti seara, in direct la B1TV, ca va merge in SUA, intre 21 si 28 septembrie, pentru diverse intalniri, dar si pentru forumul. continuă pe B1

Presedintele Iohannis va fi primit de Donald Trump la Casa Alba. Evenimentul va avea loc pe 20 august (FOTO)

UPDATE: Administratia Prezidentiala a confirmat ca presedintele Iohannisva efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump. Cu prilejul.

Liderul USR crede ca MAI are nevoie de o reforma urgenta si condamna nepotismul din sistem. Dan Barna: incepem sa esuam ca stat, practic pare ca institutiile se dizolva usor, usor (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a afirmat marti seara, in direct la B1TV, ca nu a avut discutii cu presedintele Iohannis in ceea ce priveste reforma institutionala a.

DAN BARNA SI DACIAN CIOLOS ANUNTA: USR si PLUS au votat pentru continuarea aliantei

Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca structurile de conducere ale USR si PLUS au votat pentru continuarea aliantei, ca urmare a rezultatului bun obtinut impreuna la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Liderii USR si PLUS vor porni in campanie intr-un tandem `presedinte-premier`. Dan Barna: Dacian Ciolos se va implica activ. Lansarea candidaturii va avea loc pe 27 august (VIDEO)

Dan Barna, candidatul aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale din acest an, a anuntat marti, in direct la B1TV, ca va merge in campania electorala in tandem cu Dacian Ciolos, propunerea coalitiei pentru.

Prezidentiale 2019. USR-PLUS amana inceperea campaniei de strangere de semnaturi pentru Dan Barna

Alianta USR PLUS a amanat inceperea strangerii de semnaturi pentru candidatul la presedintie al celor doua formatiuni, Dan Barna.

Un nou derapaj. O consiliera a Vioricai Dancila l-a comparat pe presedintele Iohannis cu dictatorul nazist Adolf Hitler

Dana Rozalia Varga, consilier de stat al premierului Dancila pe zona problemelor care tin de minoritatea roma, a distribuit luni o postare controversata pe Facebook, in care presedintele Iohannis era comparat cu.

Sondaj IMAS. Klaus Iohannis cotat cu 42% in intentiile de vot la prezidentiale. Cati romani i-ar vota pe Dan Barna si Viorica Dancila Clasamentul partidelor

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Klaus Iohannis ar fi votat de 42% dintre romani, potrivit unui sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM in perioada 15 iulie - 2 august.

Donald Trump il va primi pe Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei Albe.

Trump se intalneste cu Iohannis la Casa Alba

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 augu.

Donald Trump il primeste pe Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Casa Alba, pe 20 august, anunta marti intr-un comunicat presedintia americana. Cei doi lideri vor discuta despre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )