Libnet.ro
UNICEF

19:45

DAN BARNA: Voi fi un presedinte prezent si implicat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Voi fi un presedinte prezent si implicat

Candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintie, Dan Barna, a declarat, astazi, la declansarea campaniei de strangere de semnaturi pentru alegeri, ca alianta isi propune sa castige alegerile si ca el va fi un presedinte prezent si implicat, un presedinte full-time, care este prezent in toata viata comunitatii, in toate intamplarile comunitatii, nu doar la crize. continuă pe Ziarul Bursa

Barna: Voi fi un presedinte prezent si implicat, un presedinte full-time

Candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintie, Dan Barna, a declarat, miercuri, la declansarea campani.

Dan Barna, primul atac electoral la adresa lui Klaus Iohannis: Voi fi un presedinte prezent full time, nu doar la crize

Candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintie, Dan Barna, a declarat, miercuri, la declansarea campaniei de strangere de semnaturi pentru alegeri, ca el va fi un presedinte prezent si implicat, un.

Prezidentiale 2019. USR-PLUS amana inceperea campaniei de strangere de semnaturi pentru Dan Barna

Alianta USR PLUS a amanat inceperea strangerii de semnaturi pentru candidatul la presedintie al celor doua formatiuni, Dan Barna.

Dan Barna, primul atac la Iohannis: Voi fi un presedinte full-time, nu doar la crize

Candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintie, Dan Barna, a declarat, miercuri, la declansarea campaniei de strangere de semnaturi pentru alegeri, ca el va fi un presedinte prezent si implicat, un presedinte full-time, care este prezent in toata viata comunitatii, in toate intamplarile comunitatii, nu doar la crize.

Liderii USR si PLUS vor porni in campanie intr-un tandem `presedinte-premier`. Dan Barna: Dacian Ciolos se va implica activ. Lansarea candidaturii va avea loc pe 27 august (VIDEO)

Dan Barna, candidatul aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale din acest an, a anuntat marti, in direct la B1TV, ca va merge in campania electorala in tandem cu Dacian Ciolos, propunerea coalitiei pentru.

Dan Barna: Daca eram presedinte, poate ca drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Daca ajung la Cotroceni, voi forta anticipatele Ce spune despre refuzul de a intra la guvernare

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din finalul anului, sustine ca probabil ar fi avut o reactie mai rapida in cazul tragediei din Caracal, daca ar fi fost presedinte, si ar fi convocat cu.

Dan Barna, dupa anuntul ca presedintele Iohannis va fi primit la Casa Alba: Eu merg in SUA, in septembrie Ce agenda are candidatul USR-PLUS pe taram american (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a anuntat marti seara, in direct la B1TV, ca va merge in SUA, intre 21 si 28 septembrie, pentru diverse intalniri, dar si pentru forumul.

Liderul USR crede ca MAI are nevoie de o reforma urgenta si condamna nepotismul din sistem. Dan Barna: incepem sa esuam ca stat, practic pare ca institutiile se dizolva usor, usor (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a afirmat marti seara, in direct la B1TV, ca nu a avut discutii cu presedintele Iohannis in ceea ce priveste reforma institutionala a.

VIDEO Dan Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale: Miza reala este ca Romania sa se schimbe. Avem o revolutie neterminata

Dan Barna a inceput miercuri strangerea de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie, din partea Aliantei USR-PLUS. Dacian Ciolos, mesaj in ziua in care Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru Cotroceni: Nu va fi nici presedinte-jucator, nici presedinte-spectator.

Dan Barna si-a lansat candidatura la prezidentiale in Piata Universitatii: Este necesar, in acest moment, un presedinte prezent in toata viata comunitatii

Presedintele USR, Dan Barna, a lansat miercuri campania de strangere de semnaturi pentru inscrierea in alegerile prezidentiale de la finalul anului. in discursul sustinut in Piata Universitatii, acesta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )