Libnet.ro
UNICEF

14:15

G4Media.ro - Culisele negocierilor cu scantei dintre USR si PLUS: Noile conditii pentru incheierea Aliantei Politice

Adevărul Adevărul,
G4Media.ro - Culisele negocierilor cu scantei dintre USR si PLUS: Noile conditii pentru incheierea Aliantei Politice

Alianta dintre USR si PLUS se afla inca sub semnul intrebarii, dupa ce liderii organizatiilor judetene ai Uniunii au adus sambata o serie de amendamente protocolului initial discutat de echipele de negociatori ale celor doua partide si au votat, la limita si dupa dezbateri aprinse si prelungite, incheierea aliantei politice. continuă pe Adevărul

Tensiuni intre USR si PLUS: Noile conditii pentru incheierea Aliantei Politice. Ciolos insista ca sondajele sa nu fie un criteriu pentru stabilirea candidatilor

Continua disputele in alianta USR-PLUS, dupa ce sambat s-a votatin Comitetul Politic o serie de amendamente protocolului initial. Printre acestea, introducerea majoritatii de doua treimi pentru.

Prezidentiale 2019. USR-PLUS amana inceperea campaniei de strangere de semnaturi pentru Dan Barna

Alianta USR PLUS a amanat inceperea strangerii de semnaturi pentru candidatul la presedintie al celor doua formatiuni, Dan Barna.

Consulul Romaniei la Milano, numit de Ciolos, la masa cu reprezentantii USR-PLUS

Cativa reprezentanti ai Aliantei USR-PLUS din Italia s-au intalnit cu consulul Romaniei la Milano, Adrian Georgescu, numit in functie de fostul premier Dacian Ciolos, in prezent lider al PLUS, potrivit site-ului litere. net.

Alianta USR-PLUS solicita CE declansarea unui audit de urgenta pentru sistemul 112

Europarlamentarii Aliantei USR-PLUS solicita Comisiei Europene declansarea unui audit de urgenta pentru sistemul 112 care sa clarifice eficienta localizarii apelantilor aflati in primejdie.

Barna si Ciolos anunta continuarea aliantei USR-PLUS

Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca structurile de conducere ale USR si PLUS au votat pentru continuarea aliantei, ca urmare a rezultatului bun obtinut impreuna la alegerile europarlamentare din 26.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )