Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban despre declaratia lui Emmanuel Macron privind moartea cerebrala a NATO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban despre declaratia lui Emmanuel Macron privind moartea cerebrala a NATO

Premierul Ludovic Orban a comentat declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord- Atlantice. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, despre declaratia lui Macron, privind moartea cerebrala a NATO: O declaratie care nu a fost foarte fericita si care oricum nu are legatura cu realitatea

Premierul Ludovic Orban a comentat joi, declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord-Atlantice.

Trump si Erdogan califica drept inacceptabile declaratiile lui Emmanuel Macron privind NATO

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat miercuri seara, in contextul intrevederii cu omologul sau din Turcia, Recep Tayyip Erdogan, ca declaratiile presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, despre NATO sunt inacceptabile.

Ludovic Orban, despre primul tur al prezidentialelor: Au fost niste alegeri fara probleme, bine organizate

Primul tur al alegerilor prezidentiale a fost unul fara probleme, bine organizat, a declarat luni premierul Ludovic Orban. Acesta s-a intalnit luni, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Ministerului.

Ludovic Orban, despre demiterea guvernului de la Chisinau: Decizia ridica extrem de multe semne de intrebare. Vom privi cu extrem de mare atentie orice pas

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca demiterea guvernului de la Chisinau prin motiune de cenzura da nastere la multe semne de intrebare cu privire la evolutuiile politice de peste Prut. Seful.

Ludovic Orban, despre situatia bugetului: in fiecare zi mai descoperim cate o gaura

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca descopera in fiecare zi noi gauri in bugetul de stat si plati care nu au fost facute, desi erau necesare. El a precizat ca sunt rambursari de TVA de peste cinci miliarde de lei care au fost intarziate si concedii medicale neplatite de sase luni, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre votul din Diaspora: E o reparatie morala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept o reparatie morala dfaptul ca romanii din strainatate au reusit sa voteze in conditii bune la primul tur al alegerilor prezidentiale. Foarte multi.

Ludovic Orban, apel la ministrul Internelor pe tema raportului privind interventia jandarmilor din 10 august: Va cer sa prezentati raportul, sa fie cunoscut opiniei publice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, ministrului Internelor, Marcel Vela, sa faca public de indata raportul privind interventia jandarmilor la protesul din 10 august 2018. intrebat de Orban, in.

Ludovic Orban: Romania isi indeplineste toate obligatiile care decurg din statutul de membru NATO

Romania isi indeplineste toate obligatiile care decurg din statutul de membru al NATO, a afirmat joi premierul Ludovic Orban, in contextul declaratiei presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care a calificat Al.

Recep Tayyip Erdogan il critica pe Emmanuel Macron pentru comentariile facute despre NATO: E inacceptabil

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a calificat miercuri inacceptabile afirmatiile despre NATO facute de omologul sau francez, Emmanuel Macron, care a apreciat ca Alianta Nord-Atlantica se afla in.

FOTO Echipa Frantei, castigatoarea FedCup, primita de Emmanuel Macron si Roxana Maracineanu

Componentele echipei feminine de tenis a Frantei, care au cucerit duminica trofeul Fed Cup in fata Australiei, la Perth, au fost primite marti seara la Palatul Elysee de catre presedintele francez Emmanuel Macron, informeaza presa din Hexagon.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )