Libnet.ro
UNICEF

18:45

Orban, despre declaratia lui Macron, privind moartea cerebrala a NATO: O declaratie care nu a fost foarte fericita si care oricum nu are legatura cu realitatea

Adevărul Adevărul,
Orban, despre declaratia lui Macron, privind moartea cerebrala a NATO: O declaratie care nu a fost foarte fericita si care oricum nu are legatura cu realitatea

Premierul Ludovic Orban a comentat joi, declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord-Atlantice. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban despre declaratia lui Emmanuel Macron privind moartea cerebrala a NATO

Premierul Ludovic Orban a comentat declaratia presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care sustine ca NATO se afla in moarte cerebrala, spunand ca aceasta afirmatie nu are legatura cu modul de functionare al Aliantei Nord- Atlantice.

Erdogan considera inacceptabile declaratiile lui Macron cu privire la moartea cerebrala a NATO

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan considera inacceptabile declaratiile despre NATO ale omologului sau francez Emmanuel Macron, care a apreciat ca Alianta Nord-Atlantica se afla in stare de moarte cerebrala si a deplans atitudinea Turciei in Siria, relateaza AFP.

Trump si Erdogan califica drept inacceptabile declaratiile lui Emmanuel Macron privind NATO

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat miercuri seara, in contextul intrevederii cu omologul sau din Turcia, Recep Tayyip Erdogan, ca declaratiile presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, despre NATO sunt inacceptabile.

Ludovic Orban, despre situatia bugetului: in fiecare zi mai descoperim cate o gaura

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca descopera in fiecare zi noi gauri in bugetul de stat si plati care nu au fost facute, desi erau necesare. El a precizat ca sunt rambursari de TVA de peste cinci miliarde de lei care au fost intarziate si concedii medicale neplatite de sase luni, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre primul tur al prezidentialelor: Au fost niste alegeri fara probleme, bine organizate

Primul tur al alegerilor prezidentiale a fost unul fara probleme, bine organizat, a declarat luni premierul Ludovic Orban. Acesta s-a intalnit luni, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Ministerului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )