Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO desfasurata la Londra in perioada 3-4 decembrie. intalnirea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, la reuniunea NATO de la Londra. Decizii IMPORTANTE pentru viitorul lumii

PresedinteleKlaus Iohannisva participa, in perioada 3-4 decembrie a. c. , la Reuniunea NATO la Nivel inalt care se va desfasura la Londra. Reuniunea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la.

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis: Sa-i fie rusine

Avocatul familiei Melencu il ataca pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca si-a trimis consilierul sa stea de vorba cu mama si bunicul fetei disparute, in loc sa vina personal la discutii. Nu pot sa.

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

Ivan Patzaichin, decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, marti, la Palatul Cotroceni, pe Ivan Patzaichin cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Ivan Patzaichin i-a oferit presedintelui o pagaie pentru a vasli cat mai bine la conducerea Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis a ridicat la rangul de ambasador mai multi diplomati. Lista completa a decretelor semnate de seful statului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretele prin care mai multor diplomati romani li s-a acordat gradul diplomatic de ambasador, anunta Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat.

Viitorul sef al Consiliului European vine, miercuri, la Bucuresti: Charles Michel va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Charles Michel, care il va inlocui pe Donald Tusk la sefia Consiliului European si vine in Bucuresti ca parte dintr-un.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Romania este hotarata sa aloce 2% pentru Aparare. Saptamana viitoare voi participa la reuniunea NATO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT ca Romania este hotarata sa aloce 2% din PIB pentru Aparare. Seful statului a precizat ca s-a discutat si despre reuniunea NATO din 3.

KLAUS IOHANNIS: PSD-ul schimba fetele, dar nu schimba naravul

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca PSD-ul nu s-a schimbat dupa evenimentele de marti seara, in urma carora Viorica Dancila si-a dat demisia din fruntea partidului, ca a schimbat doar fetele, nu si naravul, afirmand ca PSD ramane un partid nedemocratic si nereformat.

KLAUS IOHANNIS: Voi avea discutii cu partidele pentru a creste numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora

Presedintele Klaus Iohannis spune ca va avea discutii cu partidele pentru a creste numarul parlamentarilor care reprezinta diaspora, despre care a precizat ca a devenit foarte activa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )