Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ciolacu cere dublarea alocatiilor din impozitarea pensiilor speciale si promite ca PSD nu va ataca la CCR o ordonanta venita in acest sens

Adevărul Adevărul,
Ciolacu cere dublarea alocatiilor din impozitarea pensiilor speciale si promite ca PSD nu va ataca la CCR o ordonanta venita in acest sens

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca banii pentru dublarea alocatiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale. El a promis ca PSD nu va ataca la Curtea Constitutionala o ordonanta de urgenta emisa de Guvernul Orban in acest sens. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu cere dublarea alocatiilor din impozitarea pensiilor speciale

Marcel Ciolacu vine cu o alternativa pentru fondurilie dublarii alocatiilor. Liderul PSD sustine ca banii acesti bani pot veni din impozitarea pensiilor speciale.

Ciolacu: Daca Guvernul da OUG pentru impozitarea pensiilor speciale, PSD nu o va ataca la CCR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca banii pentru dublarea alocatiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale, iar daca Guvernul Orban va emite o ordonanta de urgenta in acest sens, PSD nu o va ataca la Curtea Constitutionala.

MARCEL CIOLACU: PSD nu va ataca un eventual OUG pentru impozitarea pensiilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca banii pentru dublarea alocatiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale, iar daca Guvernul Orban va emite o ordonanta de urgenta in acest sens, PSD nu o va ataca la Curtea Constitutionala, informeaza Agerpres. ro.

PSD: Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii si ii acuza pe liberali ca vor sa tergiverseze aplicarea acestei masuri. Summary.

Ministrul Finantelor spune ca nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca din cauza crizei de COVID-19 nu va fi posibila dublarea alocatiilor pentru copii anul acesta.

Citu, despre dublarea alocatiilor: De ce nu ma intreaba nimeni daca o sa dublez investitii?

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca nu exista bani pentru dublarea alocatiilor si ca masura ar putea fi amanata, in cazul in Curtea Constitutionala se pronunta in favoarea majorarii.

Ciolacu cere redeschiderea urgenta a spitalelor pentru bolnavii cronici

Spitalele din Romania trebuie urgent redeschise, in conditii de siguranta, pentru bolnavii cronici, .

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )