Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ciolacu, dupa ce Guvernul a atacat la CCR dublarea alocatiilor: Ce ataci la CCR, Orbane? Si-a atacat propria ordonanta la CCR, sunt ridicoli

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, dupa ce Guvernul a atacat la CCR dublarea alocatiilor: Ce ataci la CCR, Orbane? Si-a atacat propria ordonanta la CCR, sunt ridicoli

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa vina in fata Parlamentului pentru a explica ce se intampla cu banii si s-a intrebat de ce este nevoie de atacarea la Curtea Constitutionala a Romaniei a legii privind dublarea alocatiilor copiilor. continuă pe Adevărul

Orban: Guvernul va sesiza la CCR legea privind dublarea alocatiilor Vom face o crestere progresiva

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Guvernul va sesiza la CCR legea privind dublarea alocatiilor, proiectul de lege al PSD care prevede ca Executivul sa majoreze alocatia pentru copii pana la suma de 300 de lei.

Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR in legatura cu legea privind dublarea alocatiilor: Este un proiect in care nu sunt prevazute sursele de finantare (VIDEO)

Premierul a anuntat luni ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la dublarea alocatiilor. Seful Executivului a anuntat ca sesizarea se va baza pe faptul ca in actul normativ care prevede.

Premierul Ludovic Orban: Nu ne permitem dublarea alocatiilor. Masura ar implica 7 miliarde de lei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu-si permite dublarea alocatiilor, suma necesara fiind de 7 miliarde de lei. intrebat, duminica seara, la Romania TV, despre dublarea alocatiilor copiilor, Orban a declarat: Vom cauta o solutie, nu ne putem permite dublarea alocatiilor.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne putem permite dublarea alocatiilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu-si permite dublarea alocatiilor, suma necesara fiind de 7 miliarde de lei, citat de News. ro.

Curtea Constitutionala va dezbate in 15 iulie sesizarea Guvernului referitoare la dublarea alocatiilor

Curtea Constitutionala a anuntat, marti seara, ca va dezbate, in 15 iulie, sesizarea Guvernului cu privire la dublarea alocatiilor.

PSD: Iohannis si PNL vor sa ingroape dublarea alocatiilor pentru copii si sa introduca un impozit nou. O adevarata crima economica!

PSD sustine ca presedintele Iohannis si liberalii vor sa introduca un nou impozit si uita de dublarea alocatiilor pentru copii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )