Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEL CIOLACU: PSD nu va ataca un eventual OUG pentru impozitarea pensiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: PSD nu va ataca un eventual OUG pentru impozitarea pensiilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca banii pentru dublarea alocatiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale, iar daca Guvernul Orban va emite o ordonanta de urgenta in acest sens, PSD nu o va ataca la Curtea Constitutionala, informeaza Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Daca Guvernul da OUG pentru impozitarea pensiilor speciale, PSD nu o va ataca la CCR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca banii pentru dublarea alocatiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale, iar daca Guvernul Orban va emite o ordonanta de urgenta in acest sens, PSD nu o va ataca la Curtea Constitutionala.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu va vota prelungirea starii de alerta dupa 15 iunie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca PSD nu este de acord ca starea de alerta sa fie prelungita in Romania dupa data de 15 iunie, cand ar urma sa expire, si ca social-democratii nu vo.

Surse: Marcel Ciolacu i-a anuntat pe colegii de partid ca PSD e anchetat de DNA

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat o ancheta de amploare a DNA in interiorul partidului, potrivit informatiilor obtinute de reporterii Antena 3 de la surse din cadrul PSD.

Marcel Ciolacu: Parlamentul nu va vota prelungirea starii de alerta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat, marti seara, la Antena 3, ca PSD nu va vota prelungirea starii de alerta.

MARCEL CIOLACU: Sa terminam cu Klaustrofobia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca nu mai este nevoie de prelungirea starii de alerta, chiar daca Guvernul isi doreste acest lucru si-l ironizeaza pe presedintele Iohannis, comentand ca trebuie terminat cu Klaustrofobia.

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Nu o depunem doar de dragul de a o depune sau de a rasturna acest guvern Daca nu au bani sa dubleze alocatiile il invit pe Orban sa impoziteze toate pensiile speciale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat luni seara in cadrul emisiunii Dosar de politician masurile economice ale Guvernului liberal condus de Ludovic Orban, in contextul pandemiei de COVID-19. Tot ce.

Ciolacu (PSD): Sa terminam cu Klaustrofobia, sa ne gandim cum relansam Romania!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, solicita ca, din data de 15 iunie, sa t.

Marcel Ciolacu: Autoritatile locale au cheltuit peste 800 de milioane de lei in criza sanitara, Guvernul a alocat doar 20 de milioane

Marcel Ciolacu, presedintele social-democratilor si al Camerei Deputatilor, spune ca autoritatile locale au fost lasate sa se descurce singure in gestionarea epidemiei COVID-19 si ca au cheltuit mai mult de 800 de milioane de lei in criza sanitara, in timp ce Guvernul a alocat doar 20 de milioane.

Marcel Ciolacu, atac dur la Guvernul Orban: Cele mai negre previziuni s-au adeverit!

Marcel Ciolacu a criticat dur, sambata dimineata, Guvernul Orban, pe care il acuza ca a aruncat tara in haos, austeritate si somaj.

Marcel Ciolacu cere dublarea alocatiilor din impozitarea pensiilor speciale

Marcel Ciolacu vine cu o alternativa pentru fondurilie dublarii alocatiilor. Liderul PSD sustine ca banii acesti bani pot veni din impozitarea pensiilor speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )