Libnet.ro
UNICEF

08:00

Orban, despre majorarea pensiilor si a alocatiilor: Realitatea e ca resursele sunt limitate

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre majorarea pensiilor si a alocatiilor: Realitatea e ca resursele sunt limitate

Exista posibilitatea majorarii graduale a alocatiilor, a declarat, miercuri premierul Ludovic Orban. in privinta pensiilor, nu s-a luat o decizie finala, insa realiattea este ca resursele financiare sunt limitate. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, adevarul despre majorarea pensiilor. Acum nu mai exista niciun dubiu!

Ludovic Orban a venit duminica seara cu vestea pe care niciun roman nu ar fi vrut sa o auda. Premierul a declarat ca bugetul nu permite dublarea alocatiilor si marirea pensiilor cu 40%.

Adevarul despre majorarea pensiilor! Premierul a anuntat acum: in functie de asta, vom lua o decizie

Premierul Ludovic Orban a facut noi declaratii pe tema cresterii pensiilor.

Orban: Exista varianta de a creste progresiv pensiile. Resursele sunt limitate

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca exista un scenariu de crestere progresiva a pensiilor, pentru ca resursele sunt limitate.

Ministrul Violeta Alexandru, anunt despre majorarea pensiilor. Sunt spulberate sperantele romanilor

Visul romanilor de a-si vedea pensiile majorate cu 40% din toamna pare tot mai indepartat, mai ales ca declaratiile de ultima ora ale ministrului Muncii, Violeta Alexandru, intaresc ideea ca nu au fost identificate sursele financiare ca acest obiectiv sa fie indeplinit. Cel putin nu cu 40%, asa cum promisese Guvernarea PSD.

Neasteptat! Ce pensie incaseaza lunar mama premierului Ludovic Orban

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a vorbit despre majorarea pensiilor pentru romani si a dezvaluit si ce pensie primeste lunar mama sa. Seful Guvernului PNL a subliniat ca mama lui a muncit o viata intreaga si cu toate acestea are o pensie destul de mica comparativ cu alte persoane, care au muncit mult mai putin.

Cand se va circula cu metroul in Drumul Taberei Ludovic Orban, despre magistrala M5: E o lucrare extrem de complexa, cu foarte multe elemente de noutate (VIDEO, FOTO)

Premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au efectuat, luni, o vizita de lucru la santierul Magistralei de metrou M5 din Bucuresti. Seful Guvernului a declarat ca magistrala 5 va fi.

Ludovic Orban, despre evolutia pandemiei de coronavirus din ultimele zile: Cresterea nu e una care sa ne determine sa luam alte masuri de restrictie

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, in cadrul unui interviu pentru Romania TVca, desi datele din ultimele zile indica o sporire a cazurilor noi de COVID-19 in Romania, aceasta crestere nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )