Libnet.ro
UNICEF

09:15

Orban: Guvernul va sesiza la CCR legea privind dublarea alocatiilor Vom face o crestere progresiva

Hotnews Hotnews,
 Orban: Guvernul va sesiza la CCR legea privind dublarea alocatiilor Vom face o crestere progresiva

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Guvernul va sesiza la CCR legea privind dublarea alocatiilor, proiectul de lege al PSD care prevede ca Executivul sa majoreze alocatia pentru copii pana la suma de 300 de lei. continuă pe Hotnews

Guvernul ataca la CCR legea privind cresterea alocatiilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca Guvernul va sesiza la CCR legea privind dubl.

Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR in legatura cu legea privind dublarea alocatiilor: Este un proiect in care nu sunt prevazute sursele de finantare (VIDEO)

Premierul a anuntat luni ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la dublarea alocatiilor. Seful Executivului a anuntat ca sesizarea se va baza pe faptul ca in actul normativ care prevede.

Klaus Iohannis contesta la CCR Legea privind aprobarea obiectivului de investitii Spitalul Militar Regional Carol I

Presedintele Klaus Iohannis contesta la Curtea Constitutionala Legea privind aprobarea obiectivului de investitii Spitalul Militar Regional Carol I, invocand incalcarea mai multor articole din Constitutie.

Iohannis a sesizat la CCR legea privind tratativele pentru un punct de frontiera la Beba Veche

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, vineri, o sesizare de neconstitutionalitate asupra unei legi prin care Guvernul sa inceapa tratativele diplomatice pentru incheierea unui acord cu Republica Ungaria privind deschiderea punctului international de trecere a frontierei Beba Veche Romania) - Kubekhaza Ungaria), seful statului apreciind ca initiativa declansarii negocierilor in vederea incheierii unui tratat international in numele Romaniei apartine in mod exclusiv puterii executive si, ca atare, nu poate fi stabilita prin lege, informeaza Agerpres. ro.

Premierul Ludovic Orban: Nu ne permitem dublarea alocatiilor. Masura ar implica 7 miliarde de lei

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu-si permite dublarea alocatiilor, suma necesara fiind de 7 miliarde de lei. intrebat, duminica seara, la Romania TV, despre dublarea alocatiilor copiilor, Orban a declarat: Vom cauta o solutie, nu ne putem permite dublarea alocatiilor.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne putem permite dublarea alocatiilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca Guvernul nu-si permite dublarea alocatiilor, suma necesara fiind de 7 miliarde de lei, citat de News. ro.

PSD: Iohannis si PNL vor sa ingroape dublarea alocatiilor pentru copii si sa introduca un impozit nou. O adevarata crima economica!

PSD sustine ca presedintele Iohannis si liberalii vor sa introduca un nou impozit si uita de dublarea alocatiilor pentru copii.

Legea privind finantarea Spitalului Militar Regional Constanta, atacata de Iohannis la Curtea Constitutionala

La finalul luni mai, Camera Deputatilor, for decizional, a adoptat legea privind aprobarea proiectului de investitii Spital Militar Regional Carol I, ce urma sa se construiasca la Constanta.

Adio, alocatii dublate! PNL ataca la CCR legea votata de Parlament prin care cresteau alocatiile de la 1 august

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa sedinta conducerii PNL ca a decis sa atace la Curtea Constitutionala legea prin care au fost dublate alocatiile. Mai precis, va fi atacata initiativa adoptata de Parlament care a eliminat amanarea dublarii alocatiilor pana la 1 august. in schimb, premierul a precizat ca isi doreste cresterea alocatiilor, insa aceasta crestere va fi facuta progresiv.

Curtea Constitutionala va dezbate abia la toamna legea privind interdictia infractorilor violenti de a depune cereri de liberare conditionata

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa discute pe 16 septembrie sesizarea inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) in legatura cu modificari ale Codului penal referitoare la liberarea conditionata, au precizat, vineri, pentru Agerpres, oficiali ai CCR.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )