Libnet.ro
UNICEF

22:30

PSD: Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii

Adevărul Adevărul,
PSD: Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii si ii acuza pe liberali ca vor sa tergiverseze aplicarea acestei masuri. Summary. continuă pe Adevărul

PSD insista pentru promulgarea dublarii alocatiilor: Klaus Iohannis nu ii mai poate pacali pe romani!

Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii, daca vrea ca romanii sa nu-l considere principalul autor al planului PNL de amanare repetata a aplicarii legii, spune Partidul Social Democrat pe Facebook.

Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea care prevede declararea zilei de 4 iunie drept Ziua Tratatului de la Trianon.

Ministrul Finantelor spune ca nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor anul acesta

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca din cauza crizei de COVID-19 nu va fi posibila dublarea alocatiilor pentru copii anul acesta.

Citu, despre dublarea alocatiilor: De ce nu ma intreaba nimeni daca o sa dublez investitii?

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca nu exista bani pentru dublarea alocatiilor si ca masura ar putea fi amanata, in cazul in Curtea Constitutionala se pronunta in favoarea majorarii.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru declararea zilei de 4 iunieZiua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru declararea zilei de 4 iunieZiua Tratatului de la Trianon, actul prin care comunitatea internationala a recunoscut.

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, vineri, la Curtea Constitutionala legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon. Seful statului considera ca legea contravine prevederilor constitutionale referitoare la respectarea principului separatiei puterilor in stat.

Ludovic Orban: Dublarea alocatiilor poate ajunge la CCR

Guvernul lupta cu toate armele impotriva dublarii alocatiilor pentru copiii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )