Libnet.ro
UNICEF

05:00

Seful Cancelariei premierului, noi precizari despre cresterea pensiilor si a alocatiilor. Ionel Danca: PSD vrea sa bage Romania in faliment. Dupa ce au atacat Justitia, acum tintesc economia (VIDEO)

B1 B1,
Seful Cancelariei premierului, noi precizari despre cresterea pensiilor si a alocatiilor. Ionel Danca: PSD vrea sa bage Romania in faliment. Dupa ce au atacat Justitia, acum tintesc economia (VIDEO)

Guvernul Orban va creste pensiile de la 1 septembrie, dar va anunta cu ce procent abia dupa ce va realiza evaluarea pe primul semestru al anului 2020 cu privire la evolutia finantelor publice, situatia veniturilor. continuă pe B1

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului: Redeschiderea restaurantelor, posibila dupa 15 iunie Ce ar putea presupune urmatoarea relaxare de restrictii si cand va fi anuntata (VIDEO)

Guvernul Orban va face un anunt cu privire la posibilitatea de a prelungi starea de alerta in aceasta saptamana, a anuntat Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, luni seara, in direct pe B1 TV, cand a .

SP mentine ratingul de tara al Romaniei la nivelul BBB-, cu perspectiva negativa. Ce spune despre deficit si despre cresterea pensiilor

Agentia de evaluare financiara SP a confirmat ratingul de tara al Romaniei la nivelul BBB-, cu perspectiva negativa, ceea ce reprezinta un semnal si pentru celelate doua agentii, Fitch si Moodys, care deruleaza evaluari ale ratingului Romaniei. SP estimeaza ca deficitul bugetar va urca la 8% din PIB si considera ca Guvernul va majora pensiile in luna septembrie, dar cu 10%, nu cu 40%, asa cum era asteptat.

Solutiile PSD de relansare a economiei: Cresterea pensiilor si a alocatiilor devin masuri anti-criza

PSD sustine ca dublarea alocatiilor pentru copii si majorarea pensiilor sunt masurile necesare pentru traversarea crizei economice in absenta unui plan de relansare economica. Social democratii dau ca solutie trimiterea directa de bani catre populatie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )