Libnet.ro
UNICEF

20:02

Autoritatea Electorala Permanenta cere amanarea alegerilor locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatea Electorala Permanenta cere amanarea alegerilor locale

ACTUALIZARE - Ludovic Orban, despre posibila amanare a alegerilor locale: Voi chema partidele la consultari si vom discuta despre aceasta tema. --- Autoritatea Electorala Permanenta avertizeaza, intr-o scrisoare transmisa atat presedintelui Klaus Iohannis, cat si premierului Ludovic Orban, dar si presedintilor celor doua camere ale Parlamentului, ca, in contextul epidemiei de COVID-19, organizarea la termen a alegerilor locale a devenit o misiune cvasi-imposibila, iar asupra datei alegerilor parlamentare, care ar trebui sa aiba loc la finalul anului, planeaza un grad mare de incertitudine. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatea Electorala Permanenta cere amanarea alegerilor locale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a transmis, joi, catre presedintele Klaus Iohannis, premier si presedintii celor doua camere ale Parlamentului o propunere pentru modificarea Codului administrativ pentru prelungirea mandatelor actualilor alesi locali.

Autoritatea Electorala propune amanarea alegerilor locale si prelungirea mandatelor actualilor alesi: Organizarea la timp a scrutinului, cvasi-imposibila Proiect AEP

Autoritatea Electorala Permanenta a trimis presedintelui Klaus Iohannis, premierului Orban si conducerii Parlamentului o scrisoare in care spune ca in actuala situatie de pandemie de coronavirus organizarea la termen a alegerilor electorale, propusa pentru 28 iunie, a devenit cvasi-imposibila. Seful AEP, Constantin Mituletu-Buica, a declarat vineri pentru HotNews. ro ca a trimis autoritatilor si un proiect de lege prin care propune prelungirea mandatelor actualilor alesi locali.

LudovicOrbancere consultari cu partidele pentru a decide daca se impune amanarea alegerilor locale

Alegeri locale 2020. Premierul LudovicOrbana anuntat ca va chema toate partidele politice la consultari pe tema alegerilor locale, pentru a decide daca se impune o amanare a lor, dupa ce Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a solicitat acest lucru.

Autoritatea Electorala: Organizarea la termen a alegerilor locale, o misiune cvasi-imposibila

Autoritatea Electorala Permanenta a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care anunta faptul ca organizarea alegerilor locale la timp este o misiune extrem de dificila si ca cel mai probabil acestea ar putea fi amanate.

Orban, despre amanarea alegerilor locale: Voi avea consultari cu partidele, vom gasi solutia legala

Premierul Ludovic Orban spune ca ii va chema la consultari pe liderii partidelor parlamentare si vor gasi o solutie legala privind alegerile locale care erau programate pentru 28 iunie. Autoritatea Electorala propune amanarea alegerilor locale si prelungirea mandatelor actualilor alesi: Organizarea la timp a scrutinului, cvasi-imposibila Proiect AEP.

AEP, scrisoare catre presedintele Iohannis si premierul Orban: Organizarea la termen a alegerilor locale a devenit o misiune cvasi-imposibila, iar asupra datei parlamentarelor planeaza un grad mare de incertitudine

Autoritatea Electorala Permanenta a avertizat ca organizarea la termen a alegerilor locale a devenit o misiune cvasi-imposibila, iar asupra datei alegerilor parlamentare, care ar trebui sa aiba loc la finalul an.

Curtea de Apel obliga Autoritatea Electorala sa ramburseze PSD, cu dobanda, cheltuielile electorale de 3,3 milioane lei de la europarlamentare

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au dispus ca Autoritatea Electorala Permanenta AEP) sa plateasca Partidului Social Democrat suma de 3,38 milioane lei, reprezentand rambursarea cheltuielilor electorale din timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Ludovic Orban anunta ca va chema partidele la consultari in privinta unor posibile amanari ale alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri dimineata ca saptamana viitoare urmeaza sa cheme partidele politice la consultari in privina organizarii alegerilor locale. Cel mai probabil se va discuta despre amanarea acestora, majoritaea formatiunilor cerand acest lucru.

Organizarea la termen a alegerilor locale a devenit o misiune cvasi-imposibila

Organizarea la termen a alegerilor locale a devenit o misiune cvasi-imposibila, iar asupra celor par.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )