Libnet.ro
UNICEF

13:31

Guvernul dezbate OUG privind amanarea ratelor, cu pana la 9 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul dezbate OUG privind amanarea ratelor, cu pana la 9 luni

Guvernul s-a reunit, joi, in sedinta la Palatul Victoria, unul dintre actele normative care urmeaza a fi dezbatute fiind Ordnanta de Urgenta privind posibilitatea amanarii ratelor. continuă pe Ziarul Bursa

E gata aprobata OUG privind amanarea ratelor la banci

Executivul a aprobat masuri privind amanarea platii ratelor la banca atat pentru persoane fizice, ca.

Florin Citu: Ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor e gata

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus, in cadrul sedintei de guvern, ca ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor romanilor este finalizata.

Citu: Oricine poate solicita amanarea ratelor. Cererile, pana la incetarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi seara, dupa sedinta de Guvern, aprobarea OUG privind amanarea platii ratelor.

MFP LUCREAZA LA ORDONANTA CARE URMEAZA SA INTRE MAINE IN GUVERN Citu propune amanarea ratelor cu noua luni

Citu: De masura vor beneficia toti cei care vor solicita amanarea ratelor *Citu: Vom face o rectificare bugetara, probabil saptamana viitoare Ratele bancare ar putea sa fie amanate pentru o perioada de noua luni, daca Executivul va aproba propunerea facuta de Ministerul Finantelor Publice MFP). Florin Citu, ministrul de resort, a precizat, intr-o postare filmata pe pagina sa de Facebook, ca solutia propusa Bancii Nationale a Romaniei BNR) de MFP ia in calcul mai multe elemente.

Coronavirus |OUG amanarea ratelor: ce persoane si afaceri ar urma sa beneficieze de aceasta facilitate

Proiectul de Ordonanta de Urgenta care va fi discutat azi in sedinta de guvern de la ora 17. 00 privind amanarea platii ratelor la creditele bancare prevede ca de aceasta amanare doar persoanele fizice ale caror venituri au fost afectate direct sau.

Amanarea ratelor la banci, aprobata: Ce conditii trebuie sa indeplineasca imprumutatii

Ordonanta de urgenta care prevede amanarea ratelor bancare cu o perioada de pana la maximum 9 luni a fost publicata si cuprinde si o serie de conditii pe care trebuie sa le indeplineasca imprumutatii.

Ministrul Finantelor: Am discutat cu BNR si sistemul bancar amanarea ratelor la banci 9 luni. Au agreat propunerea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, ca romanii ar putea sa-si amane ratele la banci pana la noua luni de zile. Citu precizeaza ca a discutat cu oficialii BNR si cu cei ai.

Ministrul Finantelor: Am discutat cu BNR si sistemul bancar amanarea ratelor la banci 9 luni. Au agreat propunerea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, miercuri, ca romanii ar putea sa-si amane ratele la banci pana la noua luni de zile. Citu precizeaza ca a discutat cu oficialii BNR si cu cei ai.

BNR, despre amanarea ratelor: Nu este pentru profitori. Acum dobanzile scad, dar vor creste. Nu este un avantaj pentru cei care le pot plati acum

Purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu, a dat o serie de explicatii privind amanarea platii ratelor la banci, argumentand ca nu trebuie sa existe profitori, pentru ca acum dabanzile scad, dar vor creste cand situatia va reveni la normal, ceea ce inseamna ca nu este un avantaj pentru cei care isi permit sa plateasca acum.

UPDATE Citu propune amanarea ratelor timp de 9 luni, desi premierul spunea ca e imposibil. Ce se intampla dupa aceea

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri la Realitatea TV ca va propune o ordonanta prin careplata ratelor la creditele bancare sa poata fi facuta pentru maximum 9 luni la cererea clientilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )