Libnet.ro
UNICEF

16:46

Ratele bancare, leasingul si creditarea IMM - dezbatute de Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ratele bancare, leasingul si creditarea IMM - dezbatute de Guvern

Amanarea ratelor la creditele bancare si la leasing au fost doua dintre principalele teme dezbatute in sedinta de guvern de ieri, care se afla in plina desfasurare la inchiderea editiei. continuă pe Ziarul Bursa

GUVERNUL A VOTAT: Ratele bancare - amanate doar pentru debitorii fara restante, loviti de COVID 19

CREDERE: intre a nu oferi nimic oficial si a oferi ceva &171;in favoarea debitorilor &187;, Guvernul putea alege cu mare succes prima varianta *Constantin Rudnitchi: Senzatia mea este ca s-au dat mai multe sperante inainte de aceasta sedinta de Guvern decat s-a realizat *ACTUALIZARE - intr-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir a anuntat ca social-democratii intentionaza sa amendeze textul ordonantei amanarii ratelor cu urmatoarele amendamente: - Cele noua luni, cat se suspenda ratele, se adauga la sfarsitul perioadei de creditare fara dobanzi, taxe sau comisioane in plus; - Se suspenda orice procedura de executare silita pe perioada inghetarii ratelor; - Prevederile legii se aplica tuturor debitorilor, persoane fizice si companii, afectati de criza actuala. Ratele bancare urmeaza sa fie amanate pentru o perioada de pana la noua luni, dar care sa nu depaseasca finalul acestui an, doar pentru debitorii care nu au restante la plata si care vor demonstra ca au fost afectati direct sau indirect de criza provocata de COVID 19, a anuntat, in urma cu putin timp, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

BNR, anunt important despre ratele romanilor. Au explicat oficial ce presupune amanarea la banca

Daca in ianuarie Banca Nationala a Romaniei incerca sa raspunda in fata unor acuzatii venite din spatiul public cu privire la manipularea acestor indicatori economici, venind cu reactii importante privind ratele romanilor si in special dobanda ROBOR, acum, in timp de criza lucrurile se schimba dramatic. BNR, anunt important despre ratele romanilor Purtatorul de cuvant .

Transportatorii asteapta ca ratele bancare sa fie amanate 9 luni

Transportatorii afiliati COTAR saluta intentia autoritatilor de amanare a ratelor bancare, sugerand insa suspendarea acestora timp de 9 luni, nu de 6 luni, asa cum a afirmat ministrul Finantelor Florin Citu.

SONDAJ Ce masuri asteapta romanii de la Guvern: Amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu

Majoritatea covarsitoare a romanilor sustine masurile luate de autoritatile statului pentru a limita raspandirea noului virus si a combate efectele negative asupra economiei. intrebati ce masuri asteapta de la Guvern, romanii au mentionat amanarea platii ratelor la banca si plata de catre stat a unui procent din salariu, arata un sondaj INSCOP.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )