Libnet.ro
UNICEF

14:47

Ambasada Israelului condamna declaratiile ministrului Daea despre Auschwitz-ul porcilor

Antena3 Antena3,
Ambasada Israelului condamna declaratiile ministrului Daea despre Auschwitz-ul porcilor

Ambasada Israelului reactioneaza dupa declaratiile facute de ministrul Agriculturii, Petru Daea, care a comparat sacrificarea porcilor infestati cu pesta porcina cu Auschiwtz-ul, lagarul de concentrare. continuă pe Antena3

Ambasada Israelului, dezamagita de declaratiile ministrului Daea

Ambasada Statului Israel a transmis astazi, printr-un comunicat de presa, ca isi exprima consternarea si dezamagirea fata de afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu uciderea evreilor nevinovati in lagarul de la Auschwitz.

Ambasada Israelului: Ne exprimam consternarea si dezamagirea cu privire la afirmatiile ministrului Daea despre sacrificarea porcilor ca la Auschwitz

Ambasada Israelului a reactionat, joi, la afirmatiile lui Petre Daea, reprezentantii ambasadei precizand ca sunt consternati si dezamagiti de faptul ca ministrul Agriculturii a comparat efectele Holocaustului si cele ale pestei porcine.

Liviu Dragnea: imi cer scuze pentru afirmatiile ministrului Daea despre Auschwitz

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza ferm dupa afirmatiile facute de ministru Agriculturii, Petru Daea, pe tema Auschwitz-ului porcilor. Declaratia ministrului Daea reprezinta o gafa! Regret ca.

Ambasada Israelului: Ne exprimam consternarea cu privire la afirmatiile lui Daea care a comparat sacrificarea porcilor cu uciderea evreilor la Auschwitz

Ambasada Israelului a reactionat, joi, la afirmatiile lui Petre Daea, reprezentantii ambasadei precizand ca sunt consternati si dezamagiti de faptul ca ministrul Agriculturii a comparat efectele Holocaustului si cele ale pestei porcine.

Ambasada Israelului consternata si dezamagita de afirmatiile lui Daea

Ambasada Israelului a reactionat, joi, la afirmatiile lui Petre Daea, reprezentantii misiunii diplomatice spunand ca sunt consternati si dezamagiti de faptul ca ministrul Agriculturii a comparat efectele Holocaustului si cele ale pestei porcine, relateaza Mediafax.

Dragnea cere scuze comunitatii evreiesti dupa declaratia lui Daea despre porci si Auschwitz: Regret ca un ministru al Cabinetului PSD - ALDE a facut o asemenea declaratie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a reactionat joi pe Facebook la declaratiile ministrului Daea. Dragnea ii atrage atentia ministrului Agriculturii sa fie mai atent asupra modului in care se exprima si sa nu mai foloseasca asocieri care pot jigni profund.

Vlad Alexandrescu: Afirmatia lui Petre Daea despre Auschwitz este stupefianta, arata un abis de insensibilitate

Liderul senatorilor USR, Vlad Alexandrescu, a catalogat marti declaratiile ministrului Agriculturii Petre Daea, care a comparat crimele din Auschwitz cu incinerarea porcilor bolnavi, drept stupefiante. Acesta a mai spus ca arata, printre altele, un abis de sensibilitate, fiind o comparatie nefericita si periculoasa.

CNCD s-a autosesizat in cazul ministrului Daea. il vom invita la audieri

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in legatura cu afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, despre porcii incinerati ca la Auschwitz. Detalii AICI) Audierea va avea.

Ambasada Israelului din Bucuresti taxeaza afirmatiile lui Petre Daea

Ambasada Statului Israel a transmis joi, printr-un comunicat de presa, ca isi exprima consternarea si dezamagirea fata de afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu.

Ambasada Israelului, reactie la GAFA COLOSALA a lui Petre Daea: Suntem CONSTERNATI!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a comparat incinerarea porcilor cu. uciderea evreilor in lagarul de la Auschwitz. Mai mult, ministrul a spus ca aceasta este o treaba extraordinara!! DetaliiAICI).

ştiri din Politica

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )