Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ambasada Israelului, reactie la GAFA COLOSALA a lui Petre Daea: Suntem CONSTERNATI!

B1 B1,
Ambasada Israelului, reactie la GAFA COLOSALA a lui Petre Daea: Suntem CONSTERNATI!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a comparat incinerarea porcilor cu. uciderea evreilor in lagarul de la Auschwitz. Mai mult, ministrul a spus ca aceasta este o treaba extraordinara!! DetaliiAICI). continuă pe B1

Traian Basescu, reactie extrem de dura dupa gafa lui Petre Daea: Mars afara! Sa nu mai iesi din casa de rusine toata viata ta, rebut uman ce esti

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza dur intr-o postare pe Facebook dupa ce ministrul Agriculturii Petre Daea a comparat incinerarea porcilor bolnavi de pesta porcina africana cu uciderea evreilor in la.

Radu Banciu, despre gafa lui Petre Daea: Nu este pentru prima data cand auzim un nimeni al societatii comparand Auschwitz-ul cu ceva extrem de banal. Este un cliseu al limbajului tuturor neispravitilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre gafa ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat incinerarea porcilor care sufera de pesta porcina africana cu uciderea.

Gafa lui Petre Daea nu a trecut neobservata. CNCD s-a autosesizat in legatura cu declaratiile ministrului. Cand va fi invitat la audieri

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) s-a autosesizat, joi, in legatura cu declaratiile recente facute de ministrul Agriculturii, Petre Daea, si-l va invita pe acesta la audieri in perioada urmatoare, a declarat presedintele CNCD,.

Ambasada Israelului, dezamagita de declaratiile ministrului Daea

Ambasada Statului Israel a transmis astazi, printr-un comunicat de presa, ca isi exprima consternarea si dezamagirea fata de afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu uciderea evreilor nevinovati in lagarul de la Auschwitz.

Ambasada Israelului: Ne exprimam consternarea cu privire la afirmatiile lui Daea care a comparat sacrificarea porcilor cu uciderea evreilor la Auschwitz

Ambasada Israelului a reactionat, joi, la afirmatiile lui Petre Daea, reprezentantii ambasadei precizand ca sunt consternati si dezamagiti de faptul ca ministrul Agriculturii a comparat efectele Holocaustului si cele ale pestei porcine.

Ambasada Israelului din Bucuresti taxeaza afirmatiile lui Petre Daea

Ambasada Statului Israel a transmis joi, printr-un comunicat de presa, ca isi exprima consternarea si dezamagirea fata de afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu.

Ambasada Israelului: Ne exprimam consternarea si dezamagirea cu privire la afirmatiile ministrului Daea despre sacrificarea porcilor ca la Auschwitz

Ambasada Israelului a reactionat, joi, la afirmatiile lui Petre Daea, reprezentantii ambasadei precizand ca sunt consternati si dezamagiti de faptul ca ministrul Agriculturii a comparat efectele Holocaustului si cele ale pestei porcine.

Ambasada Israelului consternata si dezamagita de afirmatiile lui Daea

Ambasada Israelului a reactionat, joi, la afirmatiile lui Petre Daea, reprezentantii misiunii diplomatice spunand ca sunt consternati si dezamagiti de faptul ca ministrul Agriculturii a comparat efectele Holocaustului si cele ale pestei porcine, relateaza Mediafax.

Ambasada Israelului condamna declaratiile ministrului Daea despre Auschwitz-ul porcilor

Ambasada Israelului reactioneaza dupa declaratiile facute de ministrul Agriculturii, Petru Daea, care a comparat sacrificarea porcilor infestati cu pesta porcina cu Auschiwtz-ul, lagarul de concentrare.

Petre Daea, de neoprit. Reactia fata de gafa privind Auschwitz: n sufletul meu este foarte multa durere, am vrut doar sa descriu momentele ngrozitoare cu care se confrunta fermierii nostri

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat joi, referitor la comparatia nefericita dintre efectele Holocaustului si cele ale pestei porcine, ca nu a vrut sa jigneasca pe nimeni, ci sa descrie durerea sufleteasca a fermierilor, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )